FilmoviRecenzije filmova

Recenzija [film]: Journey to the Center of the Earth (Putovanje u središte Zemlje)

O GLUMCIMA

BRENDAN FRASER ( Trevor Anderson / Izvršni producent )

Fraser je zvijezda filmova Mumija: Mumija iz 1999., Povratak Mumije iz 2001. i najnovijeg nastavka Mumija: Grobnica zmajskog cara. Prva dva nastavka su do sada na blagajnama diljem svijeta zaradila više od 800 milijuna dolara.
Uskoro ćemo ga vidjeti u filmu Inkheart uz Helen Mirren, Paula Bettanya, Jima Broadbenta i Andya Serkisa te u G.I. Joe, filmu koji ga je ponovno povezao s redateljem Stephenom Sommersom.

Od mnogih filmova u kojima je glumio izdvajamo: Fatalna nesreća ( redatelja Paula Haggisa ), Tihi Amerikanac s Michaelom Caineom ( redatelja Philipa Noycea ), Bogovi i čudovišta ( redatelja Billa Condona ), Zrak koji dišem s Forestom Whitakerom, Andyem Garciom, Sarah Michelle Gellar, Julie Deply, Emilom Hirschem i Kevinom Baconom, George iz džungle, Začarani ( redatelja Harolda Ramisa ), Ljubav snova s Alicijom Silverstone, Chrisopherom Walkenom i Sissy Spacek, Gđa Winterbourne ( redatelja Richarda Benjamina ) sa Shirley MacLaine, Šupljoglavci ( redatelja Michaela Lehmanna ), Školske veze ( redatelja Roberta Mandela ) i hit komediju Encino Man.Od uloga u kazalištu izdvajamo: Mačka na vrućem limenom krovu Tenneseeja Williamsa s Frances O’ Connor, Četiri psa i kost Johna Patricka Shanleya s Martinom Shortom, Parker Posey i Elizabeth Perkins.

JOSH HUTCHERSON ( Sean Anderson )

Već u dobi od 15 godina radio je s mnogim holivudskim glumcima i redateljima. Uskoro ćemo ga gledati u akcijskoj pustolovini Paula Weitza Cirque du Freak s Johnom C. Reillyem, Salmom Hayek i Kenom Watanabejem i u drami Winged Creatures s Dakotom Fanning, Jackie Earle Haley, Guyem Pearceom, Kate Beckinsale i Forestom Whitakerom.U komediji Moji problematični praznici glumi sina Robina Williamsa pod redateljskom palicom Barrya Sonnenfelda. Od ostalih filmova u kojima je glumio izdvajamo: Spasitelj ( redatelja Todda Hollanda ) i Most za Terabithiu za koji je dobio svoju drugu nagradu Young Artist Award za najbolju glavnu ulogu, a prvu je dobio za svoj rad na filmu Zathura: Svemirska avantura ( redatelj John Favreau ), Mali Manhattan ( filmaša Marka Levina & Jennifer Flacket ) i Howlov pokretni dvorac, nominiran za Oskara i u kojem je posudio svoj glas te Polar express s Tomom Hanksom.

ANITA BRIEM ( Hannah Ásgeirsson )

Posljednju glavnu ulogu imala je u hit seriji Tudori u kojoj je glumila Jane Seymour i nastaviti će je glumiti u trećoj sezoni. Na filmskom platnu glumiti će u nezavisnom filmu The Storyteller. Od uloga u kazalištu izdvajamo: Čehovljev Trešnjin voćnjak, Lorkinu Kuću Bernarde Albe, Catalogue of Misunderstanding redatelja Mikea Figgisa i Losing Louis na West Endu.Svoj filmski debi ostvarila je u nezavisnom hororu La Monja ( The Nun ).

* Kraj *

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!