Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora

IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora


lg-gallery-oled-ifa-2013

Engadget je objavio prvi “eyes on” video novog LG-jevog Gallery OLED televizora, modela ravnog zaslon u 55″ izvedbi orijentiranoj na umjetničku eleganciju. U videu možemo vidjeti kako je zaslon sjajnog premaza podjednakih refleksija kao i na aktualnim LCD modelima, kao i da posjeduje više ugrađenih zvučnika u prostor između dva okvira.

Prema informacijama koje navodi Engadget, model 55EA8800 Gallery će biti dostupan u Europi do kraja godine, najvjerojatnije najprije u Njemačkoj po cijeni od 8.999 eura (68.154,88 kn po današnjem srednjem tečaju). Za sada nema informacija o dolasku u našu regiju, premda smo prilično sigurni da će neki od predstavljenih OLED modela stići i u Hrvatsku – Samsung nam je neslužbeno javio kako će njihov zakrivljeni OLED doći u trgovine, no za sada nije poznat datum kada će se to dogoditi. Čim saznamo, očekujte vijest na poznatom mjestu…

Izvor: OLED-Info / Engadget

 


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Da li je na IFA bilo govora o OLED modelima manjih dimenzija(42” i 47”)?
    Hvala

  2. Hvala,Darco

  3. Ja sam pak kupio prošlogodišnjega sony-a 32hx750 novoga. Kako bi on kotirao u usporedbi sa svim televizorima nabrojanim ovdje.
    Inače šta se tiče kvatitete slike , ja sam zadovoljan , a dizajn mi je ipak malo bolji nego ta imaju ovogodišnji sony modeli

  4. krivi post gore, ako možete obrisat

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*