Audio-video uređajiIFA - BerlinLG ElectronicsSajmovi elektronikeVijesti

IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora

lg-gallery-oled-ifa-2013

Engadget je objavio prvi “eyes on” video novog LG-jevog Gallery OLED televizora, modela ravnog zaslon u 55″ izvedbi orijentiranoj na umjetničku eleganciju. U videu možemo vidjeti kako je zaslon sjajnog premaza podjednakih refleksija kao i na aktualnim LCD modelima, kao i da posjeduje više ugrađenih zvučnika u prostor između dva okvira.

Prema informacijama koje navodi Engadget, model 55EA8800 Gallery će biti dostupan u Europi do kraja godine, najvjerojatnije najprije u Njemačkoj po cijeni od 8.999 eura (68.154,88 kn po današnjem srednjem tečaju). Za sada nema informacija o dolasku u našu regiju, premda smo prilično sigurni da će neki od predstavljenih OLED modela stići i u Hrvatsku – Samsung nam je neslužbeno javio kako će njihov zakrivljeni OLED doći u trgovine, no za sada nije poznat datum kada će se to dogoditi. Čim saznamo, očekujte vijest na poznatom mjestu…

Izvor: OLED-Info / Engadget

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Ja sam pak kupio prošlogodišnjega sony-a 32hx750 novoga. Kako bi on kotirao u usporedbi sa svim televizorima nabrojanim ovdje.
    Inače šta se tiče kvatitete slike , ja sam zadovoljan , a dizajn mi je ipak malo bolji nego ta imaju ovogodišnji sony modeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!