Audio-video uređaji

Blu-ray za Xbox 360 iz Lite-Ona?

xbox360_hddvd Čini se da će Blu-ray ipak stići na X-Box 360 konzolu. Naime, izvori bliski industriji tvrde kako proizvođač optičkih pogona Lite-On proizvodi Blu-ray pogon namijenjen ugradnji u Xbox 360.

Prema istim navodima, Blu-ray pogon će moći samo čitati Blu-ray medije i ugrađivat će se u samu konzolu, umjesto da bude ponuđen kao USB dodatak kao što je bio slučaj s HD DVD-om. Novi optički pogoni trebali bi biti spremni za ugradnju u sljedeću verziju X-Boxa 360 u drugoj polovici godine.

U Lite-Onu nisu željeli komentirati ove tvrdnje pozivajući se na zaštitu tajnosti svojih partnera. Kako smo ranije izvjestili, Microsoft je ranije odbacio navode kako će ponuditi Blu-ray pogon za svoju konzolu.

Izvor: Games Master (by Bug On Line) 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!