Home » Vijesti » Audio-video uređaji » IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora

IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora

lg-gallery-oled-ifa-2013

Engadget je objavio prvi “eyes on” video novog LG-jevog Gallery OLED televizora, modela ravnog zaslon u 55″ izvedbi orijentiranoj na umjetničku eleganciju. U videu možemo vidjeti kako je zaslon sjajnog premaza podjednakih refleksija kao i na aktualnim LCD modelima, kao i da posjeduje više ugrađenih zvučnika u prostor između dva okvira.

Prema informacijama koje navodi Engadget, model 55EA8800 Gallery će biti dostupan u Europi do kraja godine, najvjerojatnije najprije u Njemačkoj po cijeni od 8.999 eura (68.154,88 kn po današnjem srednjem tečaju). Za sada nema informacija o dolasku u našu regiju, premda smo prilično sigurni da će neki od predstavljenih OLED modela stići i u Hrvatsku – Samsung nam je neslužbeno javio kako će njihov zakrivljeni OLED doći u trgovine, no za sada nije poznat datum kada će se to dogoditi. Čim saznamo, očekujte vijest na poznatom mjestu…

Izvor: OLED-Info / Engadget

 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Da li je na IFA bilo govora o OLED modelima manjih dimenzija(42” i 47”)?
    Hvala

  2. Hvala,Darco

  3. Ja sam pak kupio prošlogodišnjega sony-a 32hx750 novoga. Kako bi on kotirao u usporedbi sa svim televizorima nabrojanim ovdje.
    Inače šta se tiče kvatitete slike , ja sam zadovoljan , a dizajn mi je ipak malo bolji nego ta imaju ovogodišnji sony modeli

  4. krivi post gore, ako možete obrisat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

e7-ez950-test

LG OLED55E7N i Panasonic TX-55EZ950E – usporedba OLED televizora (video)

Među zadnjim televizorima koje ćemo testirati za 2017. godinu, našla su se dva OLED televizora ...

lg-uj65-vs-uj75

LG 43UJ6517 vs 49UJ7507 Ultra HD TV – usporedni test

Testirali smo dva nova LG televizora iz LED LCD linije za 2017. godinu – 43-inčni ...