Audio-video uređajiIFA - BerlinLG ElectronicsSajmovi elektronikeVijesti

IFA 2013: Video demonstracija LG Gallery OLED televizora

lg-gallery-oled-ifa-2013

Engadget je objavio prvi “eyes on” video novog LG-jevog Gallery OLED televizora, modela ravnog zaslon u 55″ izvedbi orijentiranoj na umjetničku eleganciju. U videu možemo vidjeti kako je zaslon sjajnog premaza podjednakih refleksija kao i na aktualnim LCD modelima, kao i da posjeduje više ugrađenih zvučnika u prostor između dva okvira.

Prema informacijama koje navodi Engadget, model 55EA8800 Gallery će biti dostupan u Europi do kraja godine, najvjerojatnije najprije u Njemačkoj po cijeni od 8.999 eura (68.154,88 kn po današnjem srednjem tečaju). Za sada nema informacija o dolasku u našu regiju, premda smo prilično sigurni da će neki od predstavljenih OLED modela stići i u Hrvatsku – Samsung nam je neslužbeno javio kako će njihov zakrivljeni OLED doći u trgovine, no za sada nije poznat datum kada će se to dogoditi. Čim saznamo, očekujte vijest na poznatom mjestu…

Izvor: OLED-Info / Engadget

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Ja sam pak kupio prošlogodišnjega sony-a 32hx750 novoga. Kako bi on kotirao u usporedbi sa svim televizorima nabrojanim ovdje.
    Inače šta se tiče kvatitete slike , ja sam zadovoljan , a dizajn mi je ipak malo bolji nego ta imaju ovogodišnji sony modeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!