CES - Las VegasSajmovi elektronikeToshiba (Japan)

CES 2013: Toshiba proširila ponudu Ultra HD televizora na 58″ i 65″ modele, dodijelila oznaku L9300 svojim 4K modelima

toshiba-ultra-hd-l9300

Toshiba Corporation (TOKYO: 6502) je pozvala posjetitelje CES-a 2013. (International Consumer Electronics Show u Las Vegasu), da iskuse načine na koje će njezini koncepti pametnog doma i rješenja u oblaku pružiti brojna dojmljiva, praktična i sigurna rješenja sa svrhom poboljšanja kvalitete života i zabave. Naravno, nas je najviše impresioniralo proširenje ponude Ultra HD televizora na modele manjih dijagonala, 58″ i 65″, te dodijeljivanje oznake serije što bi trebalo označiti izlazak iz prototipne faze u kojoj je 84″ model s IFA sajma u Berlinu bio prošle godine.

Toshibin pristup podrške stilu života i zabave sa uslugama u oblaku nastaje iz temeljitog razumijevanja upravljanja energijom, kućanskim aparatima i povezanosti sa digitalnim proizvodima. Prednosti tvrtke u upravljanju energijom vidljive su u rasponu od optimiziranih rješenja pametnog doma za uređaje u pojedinim objektima do upravljanja zgradama i integracije različitih usluga na nivou zajednice. Na CES-u su bili prikazani pametni kućanski aparati i svakodnevne dobrobiti koje nam donose.

Toshibin nedavni napredak u digitalnoj tehnologiji za obradu fotografija i osobne umreženosti ostvaren je  vrhunskim uređajima 4K Ultra HD TV serije dizajnirane sa naprednim 4K zaslonima. Slijedeći strategiju tvrtke u poboljšanju televizora sa velikim zaslonima, serija će biti dostupna u 58-, 65- i 84-inčnim modelima.Jasno, baš kao i ostali proizvođači koji su prezentirali svoje 4K televizore, tako je i Toshiba hvalila svoje modele superiornim skaliranjem slike na 3840 x 2160 piksela veliki zaslon, a za što je zaslužna kombinacija CEVO 4K Quad+Dual Core procesora. Podsjetimo, Toshiba je za sada jedini proizvođač koji u našoj regiji nudi komercijalno dobavljiv Ultra HD 4K televizor dijagonale 55″, model 55ZL2, a koji uz veliku rezoluciju nudi i prikaz 3D sadržaja bez potrebe za nošenjem 3D naočala. Više o tom modelu u našoj recenziji >>

Rješenja u oblaku koje podržavaju ovi televizori sa grafičkim pristupom raznim novim uslugama kao što su“Vijesti” za nove video materijale na vašem velikom ekranu i “Kalendar” za razmjenu obiteljskih događaja i omiljene podsjetnike za programe, sada osiguravaju korisnicima pristup uslugama koje žele, donoseći zabavu još bliže i dostupnijom nego ikada.

Ostali proizvodi predstavljeni na štandu uključuju Windows 8® za računala za tržište SAD.

Izvor: Toshiba

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!