FilmoviKino

Sinkronizacija filma Ledeno Doba 4: Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez

Leona-paraminski-header

Edo Majka, Tarik Filipović, Daria Knez Rukavina, Ljubomir Kerekeš već četvrti put posudili su svoje glasove razigranoj ekipi Ledenog doba. U četvrtom dijelu pridružili su im se i Leona Paraminski, Zuhra, Darija Lorenci, Mirela Brekalo, Hrvoje Klobučar, Pero Juričić, Anja Nigović, Luka Peroš i drugi koji su svojim glasom udahnuli život i karakter urnebesno smiješnim likovima, koji će vas i u ovom nastavku nasmijati do suza.

U filmu Ledeno doba 4: Zemlja se trese Scratova luckasta potraga za žirom od početka vremena ima dalekosežne posljedice – kontinentalnu kataklizmu koja je uzrok najveće avanture za Mannya (Ljubomir Kerekeš), Diega (Tarik Filipović) i Sida (Edo Majka). Nakon ovog preokreta, Sid se ponovno susreće sa svojom bakom, a ekipa nailazi na bijesnu skupinu morskih gusara koji su odlučni u namjeri da spriječe njihov povratak kući.

Anja-Nigovic

Ponovno susrećemo Scrata u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese…

Dok se Manny bavi roditeljstvom, u četvrtom nastavku Ledenog doba, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru  kojoj je glas u originalnoj verziji posudila Jennifer Lopez, a u hrvatskoj sinkronizaciji lijepa glumica Leona Paraminski.

Leona-paraminski

Prema Jennifer Lopez, Diego i Shira su suđeni jedno drugome, jer imaju sličnu prošlost. “Diego je napustio svoj čopor u prvom fimu, a Shira je napustila svoj jer joj se nije sviđao mentalitet čopora. Osjećala se kao da nigdje ne pripada i pridružila se gusarima. Na kraju mora odabrati između pirata i Diega.” A svi znamo da Diego može biti jako uvjerljiv…

L.Peros

Treći član herojskog trojca, Sid, ima obiteljskih problema koji se potpuno razlikuju od Mannyevih. Nakon što ponovno pronađe svoju davno izgubljenu obitelj, oni ga ostave s bakom koju je nemoguće podnositi. Kad upoznate Sidovu obitelj, shvatite zašto je Sid – Sid, posebno kada njegovu baku utjelovljuje Mirela Brekalo Popović, koja će vas zasigurno oduševiti svojom izvedbom.

Edo-maajka

Ljubo

Tarik-filipovic

Željno iščekivani animirani film Ledeno doba 4: Zemlja se trese, u kina širom Hrvatske dolazi 5. srpnja.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!