Home » Mobiteli i tableti » Android » Samsung predstavio Galaxy Tab 3 tablet – bez promjene rezolucije ekrana

Samsung predstavio Galaxy Tab 3 tablet – bez promjene rezolucije ekrana

galaxy-tab3

Bez posebnih najava i glamuroznih predstavljanja za novinare i partnere kao u slučaju Galaxy S4 mobilnog telefona, Samsung je predstavio treću generaciju svojeg tablet računala Galaxy Tab.  Samsung obećava poboljšano korisničko iskustvo kroz tanji okvir u odnosu na raniju generaciju, bolje multimedijalne performanse, te s poboljšanom prednjom i stražnjom kamerom. Galaxy Tab 3 nije otišao naprijed kada je rezolucija zaslona u pitanju, te kao i dosadašnji modeli posjeduje rezoluciju od 1024 x 600 piksela. Više detalja u nastavku.

 

Uz novi GALAXY Tab 3, Samsung je proširio asortiman inovativnih tableta koji su lakši i jednostavniji za nošenje, dok je u konačnici poboljšao korisničko iskustvo. 

  • Jednostavan za držanje i nošenje: Kompaktan oblik pogodan za držanje u jednoj ruci, korisnicima omogućuje ugodno držanje uređaja satima kao i držanje u džepu ili manjoj torbi, za čitanje i zabavu u pokretu. Elegantan i moderan dizajn nadopunjuje okvir koji je tanji u odnosu na prethodni model uređaja GALAXY Tab 2 (7.0)
  • Bolje multimedijske performanse: Pokreće ga 1,2 GHz dvojezgreni procesor zahvaljujući kojem uređaj omogućuje brže preuzimanje i dijeljenje sadržaja dok pruža jednostavan pristup video sadržajima, aplikacijama, igrama i Internetu. Dolazi s 8 ili 16 GB interne memorije uz dodatnu memoriju do 64 GB. Uređaj osigurava dovoljno prostora za pohranu Vaših omiljenih fotografija, glazbe, aplikacija, videa i još mnogo toga.
  • Poboljšano korisničko iskustvo: GALAXY Tab 3 veličine 7 inča opremljen je kako bi još bolje zabilježio životne trenutke uz zapanjujuću jasnoću i rezoluciju sa svojom stražnjom kamerom od 3 MP i prednjom kamerom od 1,3 MP. U kombinaciji s najnovijim operativnim sustavom Android 4,1 (Jelly Bean), korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija, videa i posebnih životnih trenutaka u samo nekoliko brzih dodira.

Dostunost

WiFi verzija uređaja GALAXY Tab 3 veličine 7 inča globalno će biti dostupna od početka svibnja dok će 3G verzija biti dostupna u lipnju. Dostupnost proizvoda ovisi o tržištu te će se oni postepeno isporučivati.

Samsung-GALAXY-Tab-3-7-inch

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

samsung-49-nu7172-header

Samsung 49NU7172 (NU7100) Ultra HD Tizen OS 4.0 TV – recenzija

Nakon LG-jevog C8 OLED TV-a, na test nam je stigao predstavnik Samsungove NU7100 serije – model ...

Philips-OLED-901-F-Lifestyle-Photography-650-80

Philips OLED 901F – prvi OLED TV s Ambilightom

Pretpostavke kako će Philips predstaviti svoj prvi OLED TV danas su potvrđene na konferenciji za ...