Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Prometej – remek-djelo Ridleyja Scotta napokon dostupno na Blu-rayu

Prometheus

Prometej – jedan od najgledanijih filmova ove godine kojeg je u hrvatskim kinima vidjelo gotovo 60 tisuća ljudi, a koji je u svijetu zaradio preko 400 milijuna dolara ovoga tjedna napokon izlazi na Blu-rayu/DVD-u! Ovo znanstveno-fantastično remek-djelo redatelja Ridleyja Scotta jedan je od najkontroverznijih filmova čiji su intrigantni scenarij potpisali Jon Spaihts (Crni sati) i Damon Lindelof (TV-serija „Izgubljeni“).

U filmu Prometej, skupina znanstvenika i istraživača putuje prema najmračnijim kutevima svemira u potrazi za počecima čovječanstva. Ono što tamo pronađu moglo bi postati prijetnja cjelokupnom životu na Zemlji pa se zajedno upuštaju u opasnu bitku za spas budućnosti ljudske vrste!

Uz sam film, DVD izdanje sadržava izbačene i alternativne scene, dok je Blu-ray izdanje puno bogatije. Ono sadržava i audio komentare redatelja i producenta Ridleyja Scotta te zasebne audio komentare scenarista Jona Spaihtsa i Damona Lindelofa. Uz sve to tu su i nikad prije viđeni dosjei Petera Weylanda, a posebna poslastica za sve ljubitelje ovog pravog filmskog iskustva su alternativni kraj i početak filma koji će dati odgovore na brojna pitanja!

Posebni dodaci na DVD-u:

• Izbačene i alternativne scene

Posebni dodaci na Blu-rayu:

• Audio komentar redatelja i producenta Ridleyja Scotta

• Audio komentar scenarista Jona Spaihtsa te scenarista i izvršnog producenta Damona Lindelofa

• Izbačene i alternativne scene

• Dosjei Petera Weylanda

Zvjezdana glumačka postava koju predvode Noomi Rapace (Muškarci koji mrze žene), Michael Fassbender (Sramota), Charlize Theron (Čudovište), Idris Elba (TV-serija „Žica“) i Guy Pearce (L.A. Povjerljivo), intrigantni scenarij i prvoklasna režija čine Prometeja jednim od najboljih filmova godine i svakako Blu-ray/DVD izdanjem kojeg morate posjedovati.

Prometej---DVD-i-Blu-ray-kućište

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. Nažalost, jedan od rijetkih trenutaka u Ridley-ovoj karijeri gdje je totalno pogriješio s izborom scenarista.
    I nažalost tek osredenje ostvarenje nekad velikog režisera.
    A što se tiče gledanosti, tolika je samo zbog vojske obožavatelja Aliena, koji su kao i ja sam, izašli pognute glave iz kina.

    1. Nisam film još pogledao ali sam isto čuo dosta oprečnih mišljenja, jedni ga hvale, no fanovi Aliena s kojim sam pričao baš i nisu oduševljeni… Blu-ray izdanje nam stiže i nakon testa ćemo ga pokloniti sretnom dobitniku, volio on film ili ne ;).

      1. adi prijatelju što će ti garderoba.važna je duševna hrana. hehe
        sve dok me bolja polovica ne izbaci zajedno sa medijima.

  2. Majstorski izreziran,vizualno odlican,tehnicki savrsen… ali scenarij,akcije/reakcije glumaca uzas,bas lose…izgleda da je sa svojih 75g lagano ishlapio kad mu mogu uvalit ovakavscenarij…ili je krenuo vise prema u.s.a. blockbuster publici…

    1. Upravo sam pogledao film i za mene kao gledatelja koji nije no.1 fan Aliena niti ga znam napamet, film mi je odličan, ima svoju jedinstvenost i dovoljno materijala za promišljanje i vraćanje na pojedine scene. Slažem se da pojedini kadrovi nisu idealno riješeni i malo izgledaju ad hoc (posebno Idris Elba), al sve u svemu nisam ostao razočaran – baš naprotiv.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!