AndroidMobiteli i tabletiSamsung ElectronicsVijesti

Predstavljen Samsung Galaxy S4, u prodaji od 28. travnja – cijena uređaja 5.799,00 kn

samsung-galaxy-s4

Samsung Electronics jučer je u zagrebačkom muzeju Mimara predstavio GALAXY S4, mobilni telefon nove generacije koji je dizajniran kako bi povezao ljude i obogatio im svakodnevicu. Glavne karakteristike uključuju 5 inča veliki AMOLED zaslonu pune HD razlučivosti – one iste koja je trenutno aktualna na modernim LCD i plazma televizorima, 13 megapikselnu kameru s Dual Shot opcijom za istovremeno korištenje obje ugrađene kamere, te niz funkcija za pregledavanje i dijeljene sadržaja, te olakšavanje svakodnevnih zadataka. Više informacija u nastavku, a u kojem također možete vidjeti i video zapis dijela održane prezentacije.

 

Značajni trenuci – pružaju više uživanja

Obogaćen život je onaj koji je ispunjen značajnim trenucima, a GALAXY S4 bilježi te trenutke i omogućuje njihovo dijeljenje s prijateljima i obitelji. GALAXY S4 prvi je uređaj na svijetu sa zaslonom Full HD Super AMOLED koji fotografije prikazuje u njihovom najboljem izdanju. Njegov veliki zaslon od 5 inča ima 441 ppi za besprijekornu kvalitetu prikaza.

galaxy-s4-handson

Opremljen stražnjom kamerom s 13 megapiksela, GALAXY S4 omogućuje korisnicima fotografiranje na više različitih i uzbudljivih načina. ‘Dual Shot omogućuje korisnicima istodobno fotografiranje prednjom i stražnjom kamerom uređaja. Korisnici mogu odabrati razne efekte okvira koji prirodno spajaju dvije fotografije u jednu kao i izvrsne načine snimanja. Drama Shot’ korisnicima omogućuje pregled cijelog događaja u kontinuiranom vremenskom slijedu. Sound & Shot pohranjuje zvukovne i glasovne zapise istovremeno kad nastaje fotografija kako bi se zabilježili posebni trenuci na najrealniji mogući način. Animated Photo’ omogućuje korisnicima snimanje niza fotografija te odabir dijela fotografije koji se može premještati dok njeni ostali dijelovi ostaju na svom mjestu.

Istinska povezanost – zbližava ljude

Samsung GALAXY S4 razumije vrijednost međuljudskih odnosa, omogućuje istinsku povezanost s prijateljima i obitelji bez obzira gdje se nalazite; više od osobnog uređaja u kojem može uživati jedan korisnik, omogućuje lakše dijeljenje i iskustvo mnogih životnih užitaka s voljenim osobama.

Značajka ‘Group Play’ korisnicima omogućuje uživanje u glazbi, fotografijama, dokumentima i igrama s onima koji ih okružuju bez potrebe za Wi-Fi AP ili mobilnim signalom. Korisnici se mogu direktno povezati s drugima kako bi podijelili, igrali se i zajedno stvarali sadržaj i zabavu u trenutku. Uz opciju ‘Share Music’ korisnici mogu reproducirati iste pjesme na više telefona koji su sinkronizirani kako bi se dobila prava slavljenička atmosfera.

Jednostavnije iskustvo – olakšava dnevne zadatke i obaveze

GALAXY S4 je dovoljno pametan da prepoznaje Vaše lice, glas ili pokrete kako bi omogućio upravljanje zaslonom bez potrebe za aktivacijom uz dodir prsta te omogućuje lakše obavljanje zadataka, čineći život jednostavnijim i bezbrižnijim.

Primjerice,‘Air Gesture’ korisnicima omogućuje da promjene glazbeni zapis koji trenutno slušaju tako što će mahnuti rukom iznad zaslona. Značajka ‘Air View’ prikazat će fotografije i poslati elektronsku poštu uz prelazak prsta iznad zaslona. ‘Samsung Smart Pause’ omogućuje kontroliranje zaslona pomoću pogleda.  Tijekom gledanja video zapisa snimka će zastati kad odvratite pogled te se nastaviti kad ponovno pogledate u zaslon.

Osnažuje život – brine o Vašem zdravlju i kvaliteti života

galaxy-s4-thickness

GALAXY S4 osnažuje život pružajući Vam najnovije informacije o zdravlju i zdravom načinu života pomoću novog softvera S Health’. Kombinacija senzora ugrađenih u uređaj sustavno i automatski prati Vaše zdravstveno stanje, prehranu, tjelovježbu, spavanje i mnogo više od toga kako bi Vam pomogla poboljšati kvalitetu života te Vas održala u dobroj formi.

‘Samsung Adapt Display’ omogućuje optimalno iskustvo gledanja, prilagođeno svakoj vrsti aplikacije, a ‘Samsung Adapt Sound’ nudi optimalnu razinu i vrstu zvuka personaliziranu za svakog korisnika, kako bi dobili najbolje od života.

2) O sadržaju i uslugama

Samsung Hub omogućuje jedan unos za pet Samsungovih sadržajnih usluga zbog čega je nevjerojatno jednostavan i praktičan za korištenje. Možete pregledavati niz sadržaja kroz brojne usluge, kao i kupiti i jednostavno upravljati sadržajem s jednog Samsung računa. Samsung Hub ima ugrađenu tražilicu – kada tražite ključne riječi, rezultat će prikazati povezani sadržaj svih pet usluga odjednom. Budući da je uvijek u potrazi za pružanjem jedinstvenog i zabavnog iskustva za korisnike, Samsung će također redovno predstavljati različite promotivne događaje.

‘Samsung WatchON’ je Samsungova ultimativna usluga za prikazivanje video i filmskih sadržaja, s ciljem pružanja bržeg i jednostavnijeg načina gledanja televizijskog programa i video sadržaja na zahtjev prilikom korištenja mobilnog uređaja. Jedna od jedinstvenih značajki usluge Samsung WatchON je ta što se GALAXY S4 može pretvoriti u univerzalni daljinski upravljač, omogućujući korisnicima pretraživanje televizijskih programa koji se prikazuju uživo putem vodiča, a zatim mogu pogledati svoj odabir na povezanom Samsung SMART TV uređaju. Samsung WatchON također pruža mogućnost više zaslona u jednom, preporuke, funkcionalnost pretrage u samo jednom koraku te funkcionalnost društvenog dijeljenja sadržaja.

‘Samsung Apps’ ažuriran je novom uslugom koja pruža funkcionalnu pretragu aplikacija u trgovini aplikacija Samsung Apps i Google Play. Na isti način na koji su korisnici pretraživali i preuzeli aplikaciju putem Google Playa, mogu je kupiti i putem prijavljivanja na trgovinu aplikacija Samsung Apps.

‘ChatON’ za uređaj GALAXY S4 nudi cjelovito iskustvo komuniciranja kombiniranjem zabavnog i kreativnog tekstualnog sadržaja s visoko kvalitetnom mVoIP/Video chat uslugom. Možete uživati u visokoj kvaliteti video i glasovnog chata s do dva prijatelja na Wi-Fi i mobilnoj mreži, a možete se i jednostavno prebacivati s tekstualnog chata na video ili glasovni chat i obratno. Za ultimativno iskustvo dijeljenja tu je značajka ‘Share Screen’ koja Vam omogućuje da s prijateljima podijelite prikaz zaslona svog telefona te sposobnost njegovog upravljanja tijekom razgovora jedan na jedan, bez potrebe za preuzimanjem datoteka ili postavljanja istih na njihov uređaj.

samsung-galaxy-s4-event

Za više detalja i informacija, molimo posjetite www.samsungmobilepress.com.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da li onaj trenutak kada ona životinja (ne znam koja je to vrsta) pojede jabuku znači da Galaxy S4 “pojede” iPhone ?:)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!