Audio-video uređajiDVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriPrijenosni uređajiRecenzije

Recenzija [prijenosni DVD/DVB-T]: Philips PD9005

Trajanje baterije

Iako proizvođač deklarira do 5 sati trajanje baterije u određenim uvjetima, tokom korištenja na tvorničkim postavkama svjetline i kontrasta, te na 2/3 ukupne snage zvučnika, Philips PD9005 je izdržao 3,5 sati prije no što je počela blinkati ikonica prazne baterije. Nakon što se ikona pojavi preostaje još oko 5 minuta reprodukcije.

Dodatna značajka – montiranje na sjedalo u automobilu

Priložena torbica omogućuje pričvršćenje uređaja na sjedalo automobila, što je vrlo zgodno ukoliko želite koristiti uređaj tokom vožnje. Kutevi gledanja su prihvatljivi u horizontalnim smjerovima, tako da više suputnika možete kvalitetno uživati u filmovima. Mat zaslon dobro otklanja refleksije, premda na direktnom suncu jedino rješenje leži u povećanju svjetline na vrijednost 8.

philips-pd9005_car_inst

Iako je torbica je tako profilirana da ne smeta IR prijemniku, zvučnicima i konektorima na stranama, tipka za paljenje/gašenje nije na daljinskom upravljaču, te uređaj jednim možete ugasiti tako da ga izvadite iz torbice, što smatramo većim promašajem.

philips-pd9005_car_inst2

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!