Audio-video uređajiDVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriPrijenosni uređajiRecenzije

Recenzija [prijenosni DVD/DVB-T]: Philips PD9005

Trajanje baterije

Iako proizvođač deklarira do 5 sati trajanje baterije u određenim uvjetima, tokom korištenja na tvorničkim postavkama svjetline i kontrasta, te na 2/3 ukupne snage zvučnika, Philips PD9005 je izdržao 3,5 sati prije no što je počela blinkati ikonica prazne baterije. Nakon što se ikona pojavi preostaje još oko 5 minuta reprodukcije.

Dodatna značajka – montiranje na sjedalo u automobilu

Priložena torbica omogućuje pričvršćenje uređaja na sjedalo automobila, što je vrlo zgodno ukoliko želite koristiti uređaj tokom vožnje. Kutevi gledanja su prihvatljivi u horizontalnim smjerovima, tako da više suputnika možete kvalitetno uživati u filmovima. Mat zaslon dobro otklanja refleksije, premda na direktnom suncu jedino rješenje leži u povećanju svjetline na vrijednost 8.

philips-pd9005_car_inst

Iako je torbica je tako profilirana da ne smeta IR prijemniku, zvučnicima i konektorima na stranama, tipka za paljenje/gašenje nije na daljinskom upravljaču, te uređaj jednim možete ugasiti tako da ga izvadite iz torbice, što smatramo većim promašajem.

philips-pd9005_car_inst2

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!