Audio-video uređajiISE - AmsterdamLG ElectronicsOLEDSajmovi elektronikeVijesti

Pregršt OLED atrakcija za digital signage na ISE 2018

OLED-Canyon

Globalni lider u OLED tehnologiji LG Electronics od 6. veljače na Integrated Systems Europe (ISE) 2018 u Amsterdamu predstavlja najbolja rješenja prilagođena svakom poslovnom okruženju, od maloprodaje, javnog prostora pa do ureda. Pozornost posjetitelja sajma zasigurno će zaokupiti multifunkcionalni OLED zasloni– Transparent i Open Frame te OLED video zid s iznimno tankim okvirom. Više u službenom priopćenju u nastavku. 

Glavna atrakcija LG-evog štanda na sajmu bit će prozirni 55-inčni OLED zaslon imena Transparent. Riječ je o najsuvremenijem zaslonu koji će posjetitelje oduševiti iznimno tankim okvirima i elegantnim dizajnom, a najzanimljiviji aspekt ovog naprednog proizvoda je upravo njegov prozirni OLED zaslon. Ova jedinstvena tehnologija posebno će doći do izražaja u maloprodajnim prostorima i umjetničkim galerijama gdje se proizvodi i izlošci mogu postaviti iza prozirnog zaslona na kojemu se onda prikazuju videozapisi ili specijalni efekti.

Transparent-OLED

Demonstrirat će se karakteristike LG-evog OLED zaslona Open Frame pomoću nevjerojatne instalacije Canyon Attractor koja se sastoji od 60 OLED zaslona Open Frame u konkavnim i konveksnim konfiguracijama. Ovi digitalni zasloni idealni su za demonstraciju prilagodljivosti OLED tehnologije i njezine vrhunske kvalitete slike. Oblik i veličinu OLED zaslona Open Frame moguće je prilagoditi različitim potrebama svake industrije pa se tako mogu koristiti kao velika video instalacija, ili kao informacijski zaslon prilagodljiv svakom komercijalnom prostoru.

Još jedna od atrakcija LG-evog štanda bit će 0.6 mm tanki video zid Even Bezel koji omogućava besprijekorno, uranjajuće iskustvo. Njegovi izuzetno tanki okviri čine ga idealnim za oglašavanje vrhunskih proizvoda iz svijeta mode i ljepote. LG je također predstavio video zid za digitalno oglašavanje koji može isporučiti iznimno čistu sliku svjetline od 1500 niti, što ga čini idealnim za jako osvjetljene prostore.

OLED-Video-Wall

LG-evi raznovrsni proizvodi za digitalno označavanje nude optimalna vertikalna rješenja prilagodljiva svakom poslovnom okruženju, a to uključuje i najnaprednija rješenja u prijevozničkoj industriji. LG-ev sustav displeja za informacije o letovima (FIDS) dolazi u širokom rasponu veličina i mogućnosti usmjerenja. Napredna značajka za suzbijanje odsjaja na displeju omogućava putnicima da nesmetano vide točne informacije.

LG-evi 86 i 88-inčni zasloni Ultra Stretch zbog svog rastegnutog oblika savršeni su za prikaz usmjerenih informacija ili obavijesti na više stranih jezika. Napredne IPS interaktivne digitalne ploče (IDB) s UHD kvalitetom slike pružaju učinkovito poslovanje. LG-evi IDB-ovi imaju napredna dodirna sučelja koja omogućavaju preciznu učinkovitost pisanja jer više korisnika može istodobno pisati te dijeliti ideje pomoću intuitivne dodirne tehnologije za maksimalnu produktivnost i praktičnost.

LG će također predstaviti svoje 65-inčno rješenje za UHD video-konferencije, razvijeno u suradnji s tvrtkom Cisco. Ovo napredno B2B rješenje kombinira LG-evo znanje na području izrade vrhunskih UHD zaslona i vodeće Ciscove tehnologije.

Nagrađivani OLED Wallpaper TV pruža dašak luksuza za goste hotela. Njegov način rada Gallery Mode donosi visokokvalitni prikaz umjetničkih djela u sobe za goste. Vodstvo hotela cijenit će pametnu, u televizor ugrađenu, platformu Pro:Centric® koja podržava jednostavne alate za uređivanje te prilagodbu sadržaja potrebama svakog gosta. Tako korisničko sučelje Pro:Centric Direct za LG-eve pametne hotelske televizore omogućava gostu hotela da, između ostalog, bežično upravlja zavjesama u sobi, bravama na vratima te svjetlima.

Na LG-evom štandu na sajmu ISE 2018 moći će se razgledati raznovrsna ponuda ključnih proizvoda: In-glass Wallpaper OLED Signage, Ultra Stretch, High Brightness Signage, LED zaslon s razmakom piksela od 1,5 mm te Transparent Color LED film.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!