Audio-video uređajiDVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriPrijenosni uređajiRecenzije

Recenzija [prijenosni DVD/DVB-T]: Philips PD9005

philips_pd9005_header

Prošlo je podosta vremena otkako smo se družili s prijenosnim DVD reproduktorom tvrtke Quadro, a koji se pokazao u skladu s cjenovnom kategorijom kojoj pripada – ispod 800,00 kn na dan testiranja, odnosno ispod 600,00 kn početkom srpnja 2010. Na test smo dobili Philips-ov najsnažniji ovogodišnji prijenosni DVD reproduktor, a koji uz podršku za razne zapise na CD i DVD medijima posjeduje i digitalni zemaljski prijamnik, utor za SD/SDHC kartice, te praktičnu torbu za postavljanje na sjedalo u automobilu, uz daljinski upravljač punog profila i priloženu antenu s magnetom. Preporučena cijena uređaja iznosi 1.999,00 kn te smo kroz test provjerili jesu li performanse u skladu s cjenovnom kategorijom.

Opis proizvoda (iz službene objave za medije)

Novi Philips-ov prijenosni DVD reproduktor s ugrađenim digitalnim TV prijamnikom omogućuje neometano gledanje omiljenih televizijskih programa gdje god se nalazili. Philips-ov DVD reproduktor ima okretni LCD ekran, omogućuje pregledavanje slika, slušanje glazbe, gledanje filmova te zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji omogućuje stalnu reprodukciju i do pet sati.

Novi Philipsov prijenosni DVD reproduktor PD9005 s ugrađenim digitalnim TV prijamnikom omogućuje neometano gledanje omiljenih televizijskih programa gdje god se nalazili. Za najveću udobnost i optimalan kut gledanja, Philipsov DVD reproduktor ima kvalitetan LCD ekran od 9 inča (23 cm) koji se može okretati i do 180 stupnjeva i tako prilagoditi položaju gledatelja.

Uz televizijski program, ovaj prijenosni uređaj omogućuje pregledavanje slika, slušanje glazbe ili gledanje filmova te je idealan za zabavu na putovanju. Zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji koja omogućuje stalnu reprodukciju i do pet sati, osigurano je neometano pregledavanje zabavnih sadržaja i kada niste kod kuće.

Kako bi uvijek znali što slijedi na programu, prijenosni DVD ima Elektronski programski vodič (EPG) zahvaljujući kojem je jednostavno odabrati omiljene TV emisije. Zabavni sadržaji jednostavno se pregledavaju putem USB utora te utora za memorijske kartice (SD/SDHC) koji omogućuju izravan pristup svim pohranjenim podacima.

Zahvaljujući posebnom dizajnu koji ga čini otpornim na udarce i podrhtavanja, uređaj je siguran za korištenje i dok ste u pokretu.

Više informacija o Philips-ovim prijenosnim DVD reproduktorima potražite na službenoj stranici.

Specifikacije

Proizvođač Philips
Model PD9005 (PD9005/12)
Veličina ekrana 23cm
Rezolucija SD, 640×220 piksela
Tip pozadinskog osvjetljenja CCFL, klasično katodno osvjetljenje
Broj HDMI priključaka /
Optički/koaksijalni audio izlaz Ne/Ne
USB priključak Ne
SD/SDHC Da
DVB-T/DVB-C Da/Ne
MPEG-2/MPEG-4 AVC h.264 Da/Ne
Dimenzije [cm] 238 x 175 x 32
Masa [kg] 1.3

Detaljnije specifikacije potražite ovdje.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!