Audio-video uređajiVijesti

Domaće rješenje AVIION OTT bit će izloženo na TV Connect 2013 sajmu u Londonu

AVIION

AVIION Media najavljuje svoje samostalno izlaganje na nadolazećem sajmu TV Connect 2013 u Londonu. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i isprobati AVIION 4.0, OTT rješenje nove generacije koje praktički svaki uređaj s pristupom internetu može pretvoriti u medij za primanje multimedijskih sadržaja.

AVIION OTT je sustav koji omogućava jednostavnu distribuciju multimedijskih sadržaja, primarno videozapisa, krajnjim korisnicima na razne vrste uređaja s pristupom internetu: osobnih računala, smartfona, tableta, igraćih konzola, smart-TV uređaja, dediciranih set-top-boxova i sl. Ovi sadržaji mogu biti u formi videoteke sa sadržajima na zahtjev, ili emitirani kao kanali uživo. Namijenjen je primarno vlasnicima sadržaja, produkcijskim kućama i tvrtkama za odašiljanje te je već i upogonjen kao osnova B.netove usluge “TV za van”.

Cloud instalacija drastično smanjuje potrebne početne investicije i skraćuje vrijeme prilagođavanja, a ujedno nudi sve mogućnosti kao i lokalna, što je posebno korisno za organizacije manje i srednje veličine. Bez obzira na velik broj podržanih vrsta uređaja, njihova korisnička sučelja su identična, čime pojednostavljuju korištenje. Osim distribucije sadržaja, AVIION korisnicima nudi i mogućnosti pohrane sadržaja – snimalicu, gledanje propuštenih emisija, pokretanje tekućih emisija iznova, i sl.

AVIION-Videoteka

AVIION u potpunosti podržava tehnologiju kontrole autorskih prava i enkripciju distribuiranih zapisa prema standardu vodećih svjetskih produkcijskih kuća. Sustav distribucije sadržaja kontinuirano prati raspoloživ podatkovni pojas prema klijentskim uređajima, te po potrebi mijenja kompresiju sadržaja kako bi ga optimalno koristio.

AVIION-a brine se za preporuke svakom korisniku pojedinačno na temelju njegovih analiziranih navika korištenja sustava. Korisnicima je omogućeno dijeljenje snimljenih sadržaja te objavljivanje referenci na Facebooku i Twitteru.

AVIION 4.0 je odmah raspoloživ na svjetskom tržištu, kako u varijanti Cloud tako i lokalne instalacije, ili kao demonstracijska verzija za potencijalne kupce. Prve skice AVIION-a zacrtane su 2009. godine, i otada je sustav pod konstantnim i intenzivnim razvojem, uvijek slijedeći viziju distribuciju bilo čega bilo gdje, bilo kada, i bilo kojim medijem.

Izvor: AVIION PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!