Audio-video uređajiVijesti

Novo kompaktno kućno kino iz Philips-a

philips-cinemaone-closeup

Philips je ovoga puta proizveo uistinu sve-u-jedan uređaj. Philipsovo kompaktno kućno kino CinemaOne, sastavljeno je od samo jedne jedinice koja objedinjuje DVD i CD reproduktor, iPod priključak, 5-kanalno pojačalo, te šest zvučnika i subwoofer. Male dimenzije (27.3×17.2×27.3 cm) i kompaktan dizajn čine ga idealnim i za manje prostore kao što su spavaće sobe, manji stanovi ili uredi, a visoka kvaliteta zvuka i slike pruža potpuni kino doživljaj. Philips se hvali posebnom Cinema Sound tehnologijom koja uspjeva kreirati realističnu zvučnu sliku iz ovako malog kućišta, što je definitivno tvrdnja prema kojoj smo skeptični, no nadamo se skorom testu koji će pokazati pravu vrijednost. Uređaj je opremljen i HDMI izlazom kojim može izvršiti upscale DVD sadržaja na 1080p rezoluciju. Više slika, video demonstraciju i objavu za medije potražite u nastavku.

Zagreb – Philipsovo novo kućno kino CinemaOne zahvaljujući kompaktnom dizajnu i malim dimenzijama idealno će se uklopiti u sve prostore pa i one manje kao što su spavaće sobe, manji stanovi ili uredi. Naime, kućno kino sastoji se od samo jedne jedinice koja objedinjuje DVD i CD player, iPod priključak, 5-kanalno pojačalo, šest zvučnika i subwoofer.

Iako malih dimenzija (27.3×17.2×27.3 cm), Philipsovo kompaktno kućno kino osigurava visoku kvalitetu zvuka i slike za potpuni kino doživljaj. Izvrstan surround zvuk iz samo jedne jedinice postignut je zahvaljujući šest precizno postavljenih zvučnika koji okružuju samo središte uređaja. Zvučnik za duboke tonove (subwoofer) ugrađen je u postolje jedinice pa nisu potrebni nikakvi dodatni kabeli za povezivanje što osigurava urednu površinu oko kućnog kina. Za još bolji zvuk, Philips CinemaOne opremljen je i inovativnom FullSound tehnologijom koja osigurava jasan i čist zvuk čak i kompresiranih formata.

philips-cinemaone-cd

Philipsovo novo kućno kino reproducira različite formate, uključujući DivX, MPEG i WMV. Ima direktan priključak za iPod kojim je tako moguće upravljati putem daljinskog upravljača te pregledavati zabavne sadržaje s iPoda na velikom TV ekranu. Za povezivanje s ostalim uređajima, Philips CinemaOne ima i USB te HDMI priključak.

philips-cinemaone-room

Philipsovo kućno kino CinemaOne može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 1.190,00 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!