Audio-video uređajiVijesti

Acer predstavlja nove ultra tanke monitore S serije

Acer-S-serija-monitora

Američki Acer danas je objavio pet novih ultra tankih monitora s LED pozadinskim osvjetljenjem. Dostupni u 20, 23 ili 27 inča i s prilagodljivom bazom, ovi ekrani su opremljeni vrhunskom tehnologijom i značajkama te su idealni za potrošačko/poslovno korištenje.

Sa 100.000.000:1 dinamičkim kontrastom, Acerovi monitori reproduciraju najsvjetlije bijele razine i najtamnije crne razine. Ova napredna tehnologija omogućuje iznimnu kvalitetu slike, posebno u vrlo zamračenim ili osvijetljenim scenama. Vrijeme odziva od 5 ms osigurava vrlo glatku sliku u pokretu.

Zahvaljujući Acerovom eColor Management alatu, korisnici mogu sami optimizirati sliku pritiskom na gumb. Uz to, S serija Acerovih monitora je ekološki prihvatljiva zbog bijele LED tehnologije koja troši 68% manje energije od standardnih LCD ekrana.

Acer S235HL – 23-inčni widescreen LCD monitor

Pobjednik prestižne iF Product Design nagrade za 2012., ovaj monitor privlačnog izgleda i Full HD rezolucije može reproducirati 16:9 HD sadržaj bez ikakve distorzije slike. Uz to, opremljen je s tri video ulaza, uključujući jedan VGA, dva HDMI i HDCP podršku.

Ovaj će monitor biti dostupan u travnju kod online trgovaca po maloprodajnoj cijeni od cca 1260 kn.

Acer S200HL – 20-inčni widescreen LCD monitor

Sa 1600 x 900 rezolucijom, ovaj LED monitor opremljen je s dva ulaza (VGA i DVI).

Ovaj je monitor sada dostupan kod online trgovaca po maloprodajnoj cijeni od cca 800 kn.

Acer S230HL Abd i S230HL Abii – 23-inčni widescreen LCD monitori

Ovi LED monitori Full HD rezolucije kombiniraju optimalnu funkcionalnost i grafičke performanse s dva video ulaza – VGA i DVI (uz HDCP podršku).

S230HL Abd monitor je sada dostupan kod vodećih trgovaca po maloprodajnoj cijeni od cca 970 kn, dok je S230HL Abii dostupan po cijeni od cca 1090 kn.

Acer S271HL – 27-inčni widescreen LCD monitor

Ovaj LED monitor Full HD rezolucije nudi optimalno iskustvo gledanja s dva video ulaza – VGA i DVI (uz HDCP podršku).

Ovaj će monitor biti dostupan u travnju kod vodećih online i uobičajenih trgovaca po maloprodajnoj cijeni od cca 1900 kn.

Izvor: TechPowerUp!

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!