Obavijesti/ostaloVijesti

Ostvarena suradnja s Technomarketom

technomarket

Osnovni zadatak udruge građana HD Televizija, definiran Statutom udruge, je educiranje i promoviranje HDTV tehnologija. To realiziramo ponajprije našim edukativnim člancima i recenzijama HD televizora i ostale HD opreme. Sve veći broj posjetitelja na našim internet stranicama i forumu dokaz je da to radimo dobro. Kako bi našim vjernim i novim čitateljima osigurali optimalna saznanja, cilj nam je testirati proizvode svih poznatijih svjetskih proizvođača. Nakon recenzija Panasonic, PhilipsSharp HD televizora, HD Televizija će odsada redovito nuditi i recenzije televizora tvrtke Samsung, vodećeg proizvođača po broju prodanih primjeraka televizora u svijetu. To će nam omogućiti upravo ostvarena suradnja s bugarskom tvrtkom K&K Electronics, vlasnicima prodajnog lanca Technomarket.

Technomarket

O tvrtki K&K Electronics, odnosno prodajnom lancu Technomarket, već smo pisali u rujnu ove godine, povodom otvaranja prve trgovine u Hrvatskoj, točnije u Rijeci u sklopu TC Plodine. Nakon toga, otvorena je i druga velika trgovina u sklopu West Gate Shopping City trgovačkog centra na zapadnom ulazu u Zagreb, koja zaista impresionira veličinom i ponudom, posebno HDTV-a.

west-gate-tecnomarket2

Technomarket je već duže vrijeme prisutan na području BiH, Srbije i Slovenije. Tijekom 2010. godine planira se otvaranje još deset trgovačkih centara diljem Hrvatske. Od proizvođača, u Technomarket trgovinama najzastupljeniji je Samsung te je Technomarket bio logičan izbor HD Televizije prilikom traženja partnera za recenzije proizvoda ovog renomiranog korejskog proizvođača.

Internet stranice na domeni technomarket.hr već su aktivne, no još uvijek su u izradi i zasada nude samo adrese i kontakt podatke postojećih trgovina u Rijeci i Zagrebu, uz promotivne ponude u Adobe .pdf formatu. Očekujemo je uskoro u punom sjaju.

Pratite i dalje stranice i forum HD Televizije u uživajte u recenzijama Samsung, Panasonic, Philips i Sharp HD televizora! Nadamo se da ćemo Vam u najkraćem roku objaviti suradnje i sa predstavnicima tvrtki Sony, LG, Grundig i drugih.

Copyright HD Televizija 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike zaštićene logotipom stranice nije dopušteno kopirati bez dopuštenja.

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

 1. Predlažem da najprije napravite recenzije Samsungovih top modela s pozadinskim LED osvjetljenjem, ako vam budu dostupni. Da li imate saznanja hoae li se uskoro pojaviti serija 9? Usput jedna preporuka:
  Uvjeren sam da ovu stranicu ipak najviše prate HDTV entuzijasti koje prija svega zanimaju high-end modeli a nikako entry pa niti medium modeli ure?aja. Predlažem da provedete anketu me?u posjetiteljima vašeg sitea što ih zapravo interesira pa da se tome eventualno prilagodite.
  Inače, upuaujem vam sve pohvale.

 2. Pozdrav Dražen,

  prvi Samsung TV koji aemo testirati u suradnji s Technomarketom bit ae Edge LED LCD, najvjerojatnije model 46B7000.

  Što se opaenito testova HDTV-a tiče, ipak aemo pokušati imati proizvode iz svih “razreda”, dakle od low end do high end modela. Ako pogledaš naš forum, veaina upita za kupnju novog TV-a odnosi se na modele do 7000 kn, a statistike govore da je preko 50 posto prodanih HDTV-a u RH dijagonale 32″. A mi smo tu za sve.

  Zahvala na pohvalama i pratite nas i dalje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!