Audio-video uređajiToshiba (Japan)Vijesti

Toshiba predstavila novu seriju L54 televizora

toshiba-l54-2014

Toshiba je službeno predstavila novi televizor srednje klase za 2014. godinu, serije L54. Radi se o Full HD 3D modelu sa Smart TV platformom,  prepoznatljivim dizajnom srebrno-crne boje okvira i stalka, te podrškom za različite aplikacije putem interneta. Toshiba L54 serija televizora odnedavno se može pronaći na europskom tržištu u veličinama od 102 cm i 122 cm, a u Hrvatskoj će biti dostupna početkom svibnja. Više detalja u nastavku.

Neuss, Njemačka, 9. travnja 2014.Toshiba Europe GmbH predstavlja novu seriju televizora L54 – Full HD 3D televizore sa Smart TV funkcionalnošću, dostupne s ekranima dijagonale od 102 (40”) i 122 (48”) centimentra. Serija L54 idealna je za obitelji koje su u potrazi za impresivnim audiovizualnim iskustvom po atraktivnoj cijeni – poboljšan je vizualni doživljaj uz pomoć naprednih karakteristika među kojima su pretvaranje 2D u 3D sliku, kao i olakšan pristup online sadržajima.

Pametan uzduž i poprijeko

Spoj Smart TV funkcionalnosti i 3D LED televizora, početnicima će omogućiti uživanje u rukovanju naprednim tehnologijama bez ikakvog straha. Serija L54 donosi i širok asortiman online sadržaja te fleksibilnost u povezivanju za bolje iskustvo gledanja – uključujući mogućnosti pretraživanja, pregledavanja Internetskih stranica i obilježavanje omiljenih stranica putem Internetskog preglednika.

U ovoj seriji također su dostupne usluge videa na zahtjev, stoga korisnici mogu pregledavati sadržaje prema vlastitom rasporedu – uključujući i YouTube® servis. Osim toga, tu je i čitav niz zabavnih i glazbenih aplikacija kao i onih s novostima – spremnih za korištenje u bilo koje vrijeme. Na velikom ekranu sada je dostupna i aplikacija za društvenu mrežu Facebook, kao i aplikacija za vremensku prognozu.

toshiba-l54-2014-side

3D dubina i detalji

Serija televizora L54 dolazi s Full HD rezolucijom i aktivnim prikazom 3D tehnologije koja filmovima i televizijskim programima daje oštrinu, jasnoću i živopisnost detalja. Dva para 3D naočala dolaze u paketu, a mogu se nabaviti i kao dodatna oprema. Gledatelji se tako jednostavno mogu uživiti u realističnu 3D akciju – bilo da je riječ o fascinantnim dokumentarnim ili spektakularnim akcijskim filmovima. Procesor ovog televizora u realnom vremenu može jednostavno pretvoriti 2D u 3D prikaz, te tako prikazati brzu, fluidnu i realističnu sliku koristeći naočale za aktivni 3D prikaz. Dodatni AMR+ 400 (Active Motion & Resolution) panel osigurava jasnoću i fluidnost slike čak i tijekom prikaza brzih scena bogatih akcijom, kao što je to primjerice u sportu. AMR+ 400 radi samo u 3D modu, AMR+ 200 je aktivan kod gledanja 2D sadržaja.

Plug-and-play multimedija i povezivost

Na televizorima serije L54, uživanje u pohranjenom sadržaju jednostavno je poput priključivanja USB memorije ili vanjskog tvrdog diska (HDD) uz izbor željenog media playera. S opcijama za fotografije, video sadržaj i glazbu, uz USB priključak korisnici mogu jednostavno pregledati svoju multimedijalnu kolekciju. HDMI povezivost omogućuje prijenos zabave na veliki ekran putem igraćih konzola, set-top boxa ili Blu-ray Disc playera. Ugrađen Wi-Fi omogućuje jednostavan pristup Smart TV servisima, bez uporabe kabela.

Korištenje kućne mreže kao svojevrsnog mosta među uređajima, filmovi i druge datoteke mogu se jednostavno razmijenjivati između računala i televizora u odvojenim sobama. Osim USB priključka, tu je i VGA priključak za povezivanje s računalom.

Vrhunski dizajn

Crn, uzak okvir sa srebrnom trakom i postolje serije L54, prepoznatljivi su elementi dizajna karakterističnog za kompletan asortiman Toshiba televizora. Energetski efikasan Edge LED ekran dostupan je u dvije različite veličine, a dizajniran je za jasniju sliku, što znači da dubina i svjetlina slike nisu žrtvovane nauštrb dizajna.

Izvor: Toshiba PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!