Home » Programi i igre » TechnoMarket od sada i u Hrvatskoj

TechnoMarket od sada i u Hrvatskoj

tehnomarket-logo1

Technomarket, maloprodajni lanac u vlasništvu tvrtke K&K Electronics iz Bugarske, otvorio je prvu poslovnicu u Rijeci u sklopu trgovačkog centra Plodine. Ovdje je bitno napomenuti da Technomarket već dugi niz godina postoji u Sarajevu kao i Beogradu. Od proizvođača najzastupljeniji je Samsung tako da od ovog novog lanca potrošačke elektronike u Hrvatskoj možemo očekivati sve novitete kada je u pitanju ovaj proizvođač.

Za očekivati je da se do kraja godine se otvori i trgovački centar u Westgate-u na zapadnom ulazu u Zagreb te u Slavonskom Brodu.Prema riječima direktora g. Marija Ivančića u 2010. godini planira se širenje i otvaranje dodatnih deset prodajnih mjesta u gradovima diljem Hrvatske.

techno_market_1

Inače, jedna od konstanti ove tvrtke je i aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici. Technomarket će, stoga, od samog početka ući u kvalitetnu suradnju s građanima Rijeke provođenjem akcije s Rijeka Sportom, odnosno Astronomskim centrom Rijeka.

Tvrtka je tijekom svečanog otvorenja darovala ulaznice za planetarij učenicima 5. i 6. razreda Osnovne škole Turnić. Tom prilikom je uručena i tehnička oprema (LCD televizor Samsung i fotoaparat) koje će učenicima biti od pomoći pri edukaciji i slobodnim aktivnostima, a u ime škole donaciju su preuzeli njezini predstavnici.

technomarket-rijeka

Osim u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, Technomarket je prisutan i u ostalim zemljama od Slovenije, Rumunjske, Albanije, Crne Gore, Slovačke, , Kosova, Makedonije i Bugarske naravno.

About HD Televizija tim

5 komentara

 1. Užas od dučana , prisutnost takvog dučana samo naznačuje što se kod nas sve može prodat pogotovo ne-informiranim kupcima , proizvidi nemaju hr prijevod , deklaracije i upute na BG ,Rus,….., što reč………….!! , loš dučan i još gora uprava! (kupovao vidio i ušao u komflikt s voditeljem , katastrofa) , nema popusta na izloženo , na gotovinu niti tehničku podršku , ljudi ne kupuijte.

  • Pozdrav!

   Misliš na Technomarket u Rijeci? Ako mi želiš detaljnije opisat situaciju javi se na mail ivan@hdtelevizija.com pa au razgovarat s odgovornima u K&K Elektronik.

   Možda voditelj ne shvaaa da bi mu kupac trebao biti šef!

   • Evo da podijelim svoja iskustva (loša) sa trgovinom u Rijeci, Plodine.
    Naime, pred cca. 10 mjeseci u reklamnom tisku vidjeh prodaje se TV Samsung + Play station 3 za 5500kn. Odlucio sam isti i kupiti, me?utim kad sam došao u prodavaonicu počela je tortura, prvo mi je rečeno da to ne vrijedi od dana kad sam došao vea od sutra. ok, doai au ja i sutra. Eto mene sutra kad ista priča, to ae u ponudi biti, poga?ate, da od sutra. Kako nisam htio propustiti priliku prodavač mi je predložio da me zabilježi pa da ne dolazim vea da ae me oni kontaktirati do 10 sati naredni dan. Me?utim u 12 h nisam više htio čekati vea sam došao opet u prodavaonicu n Plodine. Eh sad više niti se oni mene sjeaaju niti znaju o čemu ja pričam kad govorim da sam se predbilježio za dotični komplet. Ok i to smo riješili jer ih je još bilo na zalihi, još tri komada. Evo prodavača i nosi PS3 sa Hard diskom od 120 GB, pokušao sam ga upozoriti da se u reklamnom materijalu radilo od HDD-u od 250 GB, na što sam dobio odgovor neka se ne petljamu ono što nisam ovlašten. POšto nisam odustajao, dotični je neko vrijeme provjeravao i shvtio da je u krivu, ne znaci mi to nista ali se mogao ispricati barem zbog svoje greske. Dok smo mi to počinjali pakirati dolazi drugi prodavač i govori ovo ne ide nikud čovjek je sad kupio sva tri preostala kompleta. Opet natezanja, nesuglasice, cak i svade prodavaca da bi na kraju osobno uzeo taj komplet i odvukao ga do kase.
    Eto ukratko, LP

 2. Točno ali vi ništa nemožete jer je Država odgovorna!, i ona je element koji se s time bavi!

 3. da sam prije vidjela ovu stranicu nebi nikad kupila robu u njihovoj trgovini u zadru(koju još čekam da dovezu a prošlo je 10 dana)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*