DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Lady in the Water (1 disk) [ne-lokalizirano izdanje]

Pakiranje

2-star-half

Klasično Blu-ray pakiranje, oslikano motivima iz filma, te uz jednu sličicu na poleđini uz specifikacije i sinopsis filma. Tehnički podatci nalaze se u tablici na samom vrhu poleđine i gotovo u potpunosti odgovaraju sadržajima na disku. Jedina digresija je u vidu titlova za gluhe na njemačkom jeziku, a koji nisu navedeni u specifikacijama.

lady-water-packaging-outside

Unutar pakiranja prazna kutija i sam disk nisu nas oduševili – čak niti unutrašnja strana omota nije oslikana već je gola bijela.

lady-water-packaging-disc

Obična pakiranja ocjenjujemo s tri zvjezdice, no u slučaju ovog oduzimamo još jednu polovicu zbog nedovoljno preciznih specifikacija i uistinu nemaštovite unutrašnjosti pakiranja.

Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!