Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Nova DVD i Blu-ray izdanja iz Continental Filma

Nova DVD i Blu-ray izdanja iz Continental Filma

pepeljuga-dvd-bluray

Prvi tjedan rujna Continental film donosi čak četiri animirana filma – tri nastavka Disneyeve Pepeljuge, te Tom i Jerry: Bio Jednom Jedan Mačak. Prvi nastavak Pepeljuge  dolazi u dijamantnom izdanju s digitalno obnovljenom slikom i zvukom. Za ljubitelje Marvelovih superjunaka, tu je hit Osvetnici, dostupan u DVD i Blu-ray izdanju. Više detalja u nastavku.

1. PEPELJUGA: DIJAMANTNO IZDANJE (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelji: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson i Hamilton Luske

SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI!

Ponovno otkrijte bezvremensku priču, nezaboravnu glazbu i likove Disneyjeve Pepeljuge, u ovom čarobnijem nego ikada, Dijamantnom izdanju s digitalno obnovljenom slikom i zvukom. Pepeljuga vjeruje da će se njeni snovi ostvariti. Uz pomoć njenih vjernih prijatelja miševa i čarobnog štapića Dobre vile, Pepeljugini dronjci će se čarolijom pretvoriti u prekrasnu haljinu te će biti spremna za dvorski bal. Ali kad odzvoni ponoć, čarolija će nestati i ostati će samo jedna staklena cipelica… Ona je jedini ključ koji vodi do sretnog kraja ove bajke.

2. PEPELJUGA 2: SNOVI SE OSTVARUJU (DVD izdanje)

Redatelj: John Kafka

Glasovi: Jennifer Hale, Tress MacNeille, Corey Burton, Holland Taylor

Novookrunjena princeza Pepeljuga otkriva da su princezine odgovornosti koje nosi život u dvorcu izazovnije nego što je zamišljala. U tri tople priče, Pepeljuga poziva svoje životinjske prijatelje i Dobru vilu da joj pomognu ispuniti njenu kraljevsku ulogu kojoj će dati dozu svoje ljupkosti i šarma. Pritom će otkriti da je vjernost samoj sebi najbolji put za ostvarenje snova. Svojom raskošnom glazbom, mudrom pričom i vašim omiljenim likovima iz prvog dijela, Pepeljuga II mora naći svoje mjesto u DVD kolekciji svake obitelji!

3. PEPELJUGA 3: PRINCEZA ZAUVIJEK (DVD izdanje)

Redatelj: Frank Nissen

Glasovi: Jennifer Hale, Susanne Blakeslee, Tress MacNeille, Christopher Barnes

Princeza Pepeljuga živi bajkovito savršen život sve dok njena maćeha ne ukrade čarobni štapić Dobre vile. Zlom čarolijom koja je vratila vrijeme unatrag, maćeha obriše prinčevo sjećanje na djevojku koju je upoznao na balu te tako sruši Pepeljugin sretan život zauvijek! Njeni prijatelji miševi požure poništiti tu čaroliju prije nego istekne vrijeme, no da li je to sve bio samo san u Pepeljuginu srcu ili će istinska ljubav pobijediti sve nevolje? Upotpunite obiteljsku kolekciju klasičnih bajki, iskusite draž, iznenađenja i nevjerojatnu glazbu gledajući film Pepeljuga III!

4. OSVETNICI (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Joss Whedon

Uloge: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

Marvel je okupljanjem vrhunskog tima superheroja svih vremena stvorio posebno poglavlje u povijesti kinematografije. Iron Man, Kapetan America, Hulk i Thor udružuju snage prvi puta ikada u ovom epskom, akcijom nabijenom filmskom hitu, a uz njih su još i Black Widow, Hawkeye i Nick Fury. Redatelj Joss Whedon je kreirao vrhunsko remek-djelo koje je postalo globalni fenomen. Ispunjeni impresivnim specijalnim efektima, Marvelovi Osvetnici su filmska senzacija koja se mora posjedovati i koju će vaša obitelj gledati stalno iznova!

5. ZAUVIJEK TVOJ (DVD izdanje)

Redatelj: Scott Hicks

Uloge: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Robert Hayes

Zac Efron, Taylor Schilling i Blythe Danner glume u ovom snažnom i romantičnom filmskom putovanju temeljenom na romanu bestseling autora Nicholasa Sparksa. Nakon što je odradio tri ture u Iraku, američki marinac Logan Thibault (Efron) kreće u potragu za nepoznatom ženom za čiju fotografiju vjeruje da mu je donosila sreću tijekom rata. Uzbudljiv, topao i duboko dirljiv, ovaj proslavljeni film kritičari nazivaju „najboljim filmom snimljenim prema romanima Nicholasa Sparksa još od filma Zima za dvoje.“ – Mark S. Allen, CBS-TV.

6. PROJEKT X (DVD izdanje)

Redatelj: Nima Nourizadeh

Uloge: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame

Film Projekt X prati tri naočigled nepoznata srednjoškolca koji se pokušavaju napokon proslaviti. Njihova ideja se isprva čini nevinom—napravimo zabavu koju nitko neće zaboraviti – ali ništa ih na tu zabavu nije moglo pripremiti. Vijest o zabavi brzo se širi, jednako brzo kako se njihovi snovi uništavaju, rekordi ruše, a legende rađaju.

7. TOM I JERRY: BIO JEDNOM JEDAN MAČAK (DVD izdanje)

Direktno iz povijesnih knjiga dolazi ovih 10 bezvremenskih animiranih kratkih avantura s našim omiljenim parom mačke i miša, Tomom i Jerryjem. Od drevne Atene do kraljevskih dvoraca, crnih štitova do koncertnih pijanista, smionih djela do plesnih dueta, naši urnebesni junaci suočit će se s čarobnjacima, štakorima, zmajevima koji rigaju vatru i puno više od toga u ovom kompletnu komičnih avantura za sve generacije. Kompletna obitelj veselo će se smijati uz ovu nezaboravnu kolekciju animiranih klasika.

8. MARIGOLD HOTEL (DVD izdanje)

Redatelj: John Madden

Uloge: Judi Dench, Tom Wilkinson, Bill Nighy, Maggie Smith, Penelope Wilton

Proslavljena glumačka postava pojavljuje se u ovoj otkačenoj romantičnoj komediji redatelja filma Zaljubljeni Shakespeare. Kada sedmero britanskih turista prepunih love krene na putovanje u umirovljenički rezort u Indiji, započet će prava prijateljstva i romanse koje će dirnuti njihova srca na najneočekivanije načine. Na kraju će svi otkriti da život i ljubav mogu ponovno započeti kada prihvate današnjicu i puste prošlost.

9. VELIKA GODINA (DVD izdanje)

Redatelj: David Frankel

Uloge: Jack Black, Owen Wilson, Steve Martin, Rosamund Pike

Steve Martin, Jack Black i Owen Wilson formiraju humoristični dream team u ovoj pametnoj i zabavnoj komediji redatelja filmova Vrag nosi Pradu i Marley i ja. Razmišljajući kako da prodrmaju svoje monotone živote, trojica amatera koji promatraju ptice započnu natjecanje oko toga tko će od njih u roku od godine dana pronaći najviše različitih vrsta ptica. Ali prijateljsko rivalstvo se uskoro pretvara u urnebesnu i izrazito kompliciranu avanturu kroz čitavu zemlju u kojoj svaki od njih počne shvaćati da potraga za uspjehom dolazi uz cijenu!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

7 komentara

 1. Hvala bogu da su ovo odlučili izdati, da se nije dogodilo isto kao i s Damom i skitnicom – dijamantno izdanje bez blu-raya?!

  Ali ono što me malo nervira nervira na coveru je onaj napis tj. label – dijamantno izdanje, koje nije centrirano i dijamant se ne nalazi na sredini… to se da promijeniti povećati praznine kod dijela npisa “izdanje”

  te napis “sinkroniziran na hrvatski” pri vrhu, što ni malo nije estetski korisno, neka dodaju neku naljepnicu koja se može skinuti s covera, a podatak da postoji hrvatski jezik već se nalazi na poleđini

  i ako možete prenijeti podatak CF, jesu li u potpunosti odustali od Pocahontas blu-ray posebnog obljetničkog izdanja?

 2. Da, evo imam fizički disk kod sebe Pepeljuge i mogu potvrditi da dijamant nije u centru – šteta.

 3. Pochahontas, Hocus Pocus su nedavno izašli u remastered blu ray izdanju, međutim continental film ih nema u planu distribuirati

  “Disney BLU RAY izdanja koja su nam u planu za izdavanje do kraja 2012. su:

  CINDERELLA DE (početak 9.mj)
  CINDERELLA 2 + 3 SE (početak 9.mj)
  BRAVE (početak 12.mj)
  TINKERBELL: SECRET OF THE WINGS (sredina 12.mj)

  A od ovog ponedjeljka u prodaji se nalaze: 101 DALMATINAC SE i 101 DALMATINAC 2.

  Nažalost za sada još ništa od Pocahontas i Hocus Pocus na Blu Rayu.

  Pozdrav”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*