DVD izdanjaFilmoviKino

Novo u svijetu filma (3. tjedan studenog ’09)

christmas-carol1christmas-carol2christmas-carol3

Sredinu studenog 2009. zasigurno će zapamtiti mnogi tinejđeri diljem svijeta zbog početka prikazivanja drugog poglavlja iznimno uspješne serije romana Sumrak, autorice Stephenie Meyer, a koji je danas u ponoć premijerno prikazan u multipleksu Cinestar. Popularnost potvrđuje i iznimno veliki broj prodanih ulaznica u pretprodaji, njih čak 10.000, a dobru prodaju potvrđuje i niz drugih publikacija na temu filma dostupnih u mnogim knjižara diljem Hrvatske. Bez obzira na dolazak Sumraka, ovaj tjedan je obilježen velikim brojem raznih novosti iz svijeta filma, što možete provjeriti u nastavku.

  • Održan “Sumrak maraton”!
  • Avatar – zavirite na set filma koji će promijeniti filmski doživljaj! (PDF)
  • Harry Potter: Princ Miješane Krvi na DVD-u!
  • Film Crnci nagrađen na festivalu u Cottbusu
  • Ususret Božićnoj priči – Ebenezer Scrooge: Profil lika
  • Dan Barbie u Movieplexu

sumrak-cinestar

Održan “Sumrak maraton”!

S četvrtka na petak je održan jedinstveni “Sumrak maraton”! Maraton se sastojao od filmova “Sumrak” koji je počeo u 21:30 sati dok je točno u ponoć prikazana prva službena projekcija filma “Sumrak saga: Mladi mjesec”.

“Sumrak maraton” održao se u CineStaru Zagreb (Branimir centar), CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStaru Rijeka i CineStaru Zadar, a ljudi iz cijele Hrvatske putovali su kako bi prisustvovali ovom uistinu jedinstvenom događaju.

“Sumrak maratonu” također su prisustvovale mnoge osobe iz javnog i društvenog života.

sumrak-cinestar-kopljar

Film “Sumrak saga: Mladi mjesec”, za koji je samo u pretprodaji pro­dano više od 10 tisuća ulaznica, sa svojom službenom kino distribu­cijom kreće 20. studenog.

Adsense
1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!