Blu-ray izdanjaFilmoviProgrami i igre

Blu-ray naslovi u dolasku [23.1.2009.]

Kao što smo HDTV novosti prestali objavljivati pojedinačno, tako ćemo zbog bolje preglednosti periodično objaviti listu novih Blu-ray filmova, a koji su služeno potvrđeni i najavljeni na službenoj stranici ovog formata. U nastavku provjerite koji su to novi naslovi, kako će tehnički biti rješeni, te koje će dodatne sadržaje nuditi.

X-Men: The Last Stand (Blu-ray)

X-Men trilogija stiže u travnju

20th Century Fox Home Entertainment je otkrio kako će sva tri filma iz X-Men trilogije (‘X-Men‘, ‘X2: X-Men United‘, i ‘X-Men: The Last Stand‘) stići na Blu-ray 21. travnja ove godine. Sva tri filma će biti dostupna u pakiranjima s dva diska, a ponuditi će 1080p AVC video i 5.1 DTS-HD Master Audio zvučne trake.

Nisu objavljeni specijalni sadržaji koji bi se trebali pojaviti na dodatnim diskovima, no vrlo vjerojatno će količinski biti istovjetni specijalnim DVD izdanjima.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. stvarno bez ova dva filma nemože se zamisliti hd-devdeteka….triba biti lud dati više od 10,99kn za ovo smeae…bolje da se posvete izbacivanju kvalitetnijih naslova…ovi ne zaslužuji ni VHS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!