Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Blu-ray naslovi u dolasku [23.1.2009.]

Blu-ray naslovi u dolasku [23.1.2009.]

Kao što smo HDTV novosti prestali objavljivati pojedinačno, tako ćemo zbog bolje preglednosti periodično objaviti listu novih Blu-ray filmova, a koji su služeno potvrđeni i najavljeni na službenoj stranici ovog formata. U nastavku provjerite koji su to novi naslovi, kako će tehnički biti rješeni, te koje će dodatne sadržaje nuditi.

X-Men: The Last Stand (Blu-ray)

X-Men trilogija stiže u travnju

20th Century Fox Home Entertainment je otkrio kako će sva tri filma iz X-Men trilogije (‘X-Men‘, ‘X2: X-Men United‘, i ‘X-Men: The Last Stand‘) stići na Blu-ray 21. travnja ove godine. Sva tri filma će biti dostupna u pakiranjima s dva diska, a ponuditi će 1080p AVC video i 5.1 DTS-HD Master Audio zvučne trake.

Nisu objavljeni specijalni sadržaji koji bi se trebali pojaviti na dodatnim diskovima, no vrlo vjerojatno će količinski biti istovjetni specijalnim DVD izdanjima.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. stvarno bez ova dva filma nemože se zamisliti hd-devdeteka….triba biti lud dati više od 10,99kn za ovo smeae…bolje da se posvete izbacivanju kvalitetnijih naslova…ovi ne zaslužuji ni VHS

  2. ovo poviše se odnosi na stranu 4.

  3. Slažem se, Ghosts of Mars je stvarno katastrofa od filma, jedino ga Natasha H. čini gledljivim (barem jednom)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*