Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za drugi tjedan mjeseca lipnja, Continental Film pripremio je dva nova Blu-ray/DVD naslova; komediju Medvjedić Yogi (Eric Brevig), koja će razveseliti ne samo naše najmlađe, već i one koji se tako osjećaju, te Lemonade Mouth – produljeno izdanje (Patricia Riggen), film koji uveseljava i inspirira sve koji će ga gledati. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

MEDVJEDIÆ YOGI (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Eric Brevig

Glasovi: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Anna Faris, Tom Cavanagh

Crtić u kojem se medvjed Yogi i Boo Boo udružuju sa svojim starim neprijateljem rendžerom Smithom kako bi spasili park Jellystone od zatvaranja. Gradonačelnik Brown mora prikriti loše upravljanje gradskim financijama i financirati izbornu kampanju, pa planira prodati park Jellystone šumarima. Obitelji se više neće moći diviti prirodnim ljepotama parka, a što je još gore, Yogi, Boo Boo i svi njihovi prijatelji bit će izbačeni iz jedinog doma kojeg su ikad imali. Yogi mora dokazati da je mudriji od prosječnog medvjeda pa se s prijateljem udružuje s Rangerom Smithom u borbi za spas parka od zatvaranja.

[youtube id=”I6nW6WxEev4″ w=”600″ h=”337″]

LEMONADE MOUTH (produljeno DVD izdanje)

Redatelj: Patricia Riggen

Uloge: Bridgit Mendler, Adam Hicks, Hayley Kiyoko, Naomi Scott

Neka Vas čuju. Budite snažni. Budite ponosni. Vrijeme je da pojačate glazbu i zabavite se uz potpuno novi Disneyjev film u kojem glume Bridgit Mendler i Adam Hicks te u kojem Vam predstavljaju deset potpuno novih, sjajnih pjesama! Kada se pet bezobraznih brucoša prvi put susretne u pritvoru, čini se da nemaju ništa zajedničkog. Ali kroz glazbu ostvarit će neraskidivu vezu i otkriti da imaju potencijal za postati najveći srednjoškolski glazbeni bend u povijesti! Usprkos jako lošim izgledima, Olivia, Stella, Wen, Mohini i Charlie otkrit će da mogu napraviti nešto drugačije kada shvate da se mogu osloniti jedni na druge i oduprijeti se svemu što bi moglo sputavati njihove snove.

Pretvorite svijet u svoju vlastitu pozornicu uz Lemonade Mouth:Produljeno izdanje, zajedno s ekskluzivnom glazbenom scenom. Život je samo luda vožnja – provozajte se!

[youtube id=”jyV3bgE77hQ” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!