Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

LG otkriva najveći OLED TV na svijetu

Na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu LG će predstaviti budućnost TV tehnologije otkrivanjem najvećeg OLED televizora na svijetu.

Zahvaljujući 4-Color Pixels i Color Refiner značajkama koje su ukomponirane u LG-jeve napredne OLED televizore, ovaj 55-inčni (140 cm) OLED TV stvara mnogo prirodnije, oštrije i pravilnije boje od drugih televizora po mnogo nižoj cijeni. Ovakve tehnologije omogućuju očuvanje boja i prikaz svih detalja bez obzira na sveukupno osvijetljenje ekrana, što je tehnološki neostvarivo kod LED i LCD ekrana.

Kako je do CES-a 2012 ostalo još manje od tjedan dana, veselimo se otkrivanju ovog najnovijeg LG sofisticiranog OLED televizora.

Izvor: Akihabara

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

    1. Pozdrav Anakin! Što je tanji televizor, to je veaa cijena (ovaj je 4 mm “debljine”), tako da u pravu si, iako službene cijene još nema, televizor ae u početku najvjerojatnije koštati izme?u 8 i 10 tisuaa eura. Pozdrav

  1. Pozdrav,

    napokon da dobivamo OLED supertehnologiju , ali dali je ova AMOLED tv isto što i QLED o kojem ste nedavno pisali da je LG pokreae i razvija .

    Ljepi pozdrav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!