Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

LG otkriva najveći OLED TV na svijetu

Na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu LG će predstaviti budućnost TV tehnologije otkrivanjem najvećeg OLED televizora na svijetu.

Zahvaljujući 4-Color Pixels i Color Refiner značajkama koje su ukomponirane u LG-jeve napredne OLED televizore, ovaj 55-inčni (140 cm) OLED TV stvara mnogo prirodnije, oštrije i pravilnije boje od drugih televizora po mnogo nižoj cijeni. Ovakve tehnologije omogućuju očuvanje boja i prikaz svih detalja bez obzira na sveukupno osvijetljenje ekrana, što je tehnološki neostvarivo kod LED i LCD ekrana.

Kako je do CES-a 2012 ostalo još manje od tjedan dana, veselimo se otkrivanju ovog najnovijeg LG sofisticiranog OLED televizora.

Izvor: Akihabara

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

    1. Pozdrav Anakin! Što je tanji televizor, to je veaa cijena (ovaj je 4 mm “debljine”), tako da u pravu si, iako službene cijene još nema, televizor ae u početku najvjerojatnije koštati izme?u 8 i 10 tisuaa eura. Pozdrav

  1. Pozdrav,

    napokon da dobivamo OLED supertehnologiju , ali dali je ova AMOLED tv isto što i QLED o kojem ste nedavno pisali da je LG pokreae i razvija .

    Ljepi pozdrav.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!