Home » Filmovi » John Carter službeno najgledaniji film u hrvatskim kinima

John Carter službeno najgledaniji film u hrvatskim kinima

John-Carter-najgledaniji-domaci-film

Iako se nalazi u ograničenoj kino distribuciji, epski akcijski 3D film John Carter, nakon tjedan dana distribucije službeno je najgledaniji film u domaćim kinima. Skoro pet tisuća gledatelja pogledalo je ovaj film, što je impresivno jer se film nalazi u ograničenoj distribuciji. Film je u svjetskom box officeu do danas zaradio preko 105 milijuna dolara što ga trenutno stavlja na prvo mjesto po zaradi.

U filmu su glavne uloge ostvarili Taylor Kitsch kao John Carter, Lynn Collins kao Dejah Thoris, Ciaran Hinds kao Tardos Mors, Mark Strong kao Matai Shang, Bryan Cranston kao Powell i Dominic West kao Sab Than. Od poznatih glumaca koji su svoje glasove posudili kompjuterski generiranim likovima svakako treba izdvojiti Willema Dafoea, Samanthu Morton i Thomasa Hadena Churcha.

Novi film redatelja Andrewa Stantona (Potraga za Nemom, Wall-E) tako možete pogledati u kinima Movieplex Zagreb (Centar Kaptol), Cineplexx Osijek (Avenue Mall), Cineplexx Split (City Center One) i IMAX-u.

[youtube id=”yPBEBrAng34″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*