Home » Vijesti » HBO GO dostupan u BiH u okviru Telemach D3 digitalne televizije

HBO GO dostupan u BiH u okviru Telemach D3 digitalne televizije

HBO GO je usluga “video na zahtjev” koja se može koristiti na svakom računaru na internet mreži. HBO GO je od sada dostupna svim Telemach korisnicima Interneta i HBO Premium paketa, u okviru Telemach D3 digitalne televizije.

Koje su prednosti usluge HBO GO?

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja originalne HBO produkcije, dostupne čak i prije njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima. Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele. HBO GO pretplatnicima mjesečno nudi više od 120 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Ponuda se tjedno ažurira, tako da je u ponudi uvijek nešto novo za gledanje.

HBO GO nudi sadržaj za čitavu obitelj. Možete gledati program po izboru na svom računaru, dok ostatak obitelji gleda nešto drugo na televizoru. HBO GO je usluga streaminga. Ona koristi prednosti najnovije tehnologije streaminga koja mijenja brzinu u bitovima u zavisnosti od brzine internet veze, što omogućava da se programi gledaju bez zastajkivanja. Ova usluga će biti dostupna pretplatnicima na području bivše Jugoslavije, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju i da, uz odgovarajuću brzinu internet veze, uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

Kako do HBO GO-a?

Sve što trebate je računar, aktivan neki od Telemach internet paketa sa minimalnom brzinom 600 Kbps, instaliran Microsoft Silverlight dodatak i pretplata na HBO paket u okviru D3 usluge na istom ugovoru. Ukoliko već imate sve navedeno, kontaktirajte Telemach i zatražite svoj aktivacijski pin.

U promo razdoblju do 30.6.2012 svi postojeći i novi pretplatnici za cijenu HBO paketa dobivaju i nove usluge iz HBO Premium paketa: HBO GO, HBO On Demand te HBO HD.

Više informacija na www.telemach.ba i tel. 033 75 65 55

About HD Televizija tim

One comment

  1. kako da aktiviram HBO go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

DVB-T2 emitiranje, HEVC i nacionalni programi u HD-u najranije od 2019.

U tijeku je izrada prijedloga Strategije prelaska digitalne zemaljske televizije na sustav DVB-T2 s učinkovitijim ...

Najava testa: LG 42LA690S (LA690 serija) – još pametniji 3D televizor “na kotačima”

Nakon testa najboljeg modela Samsungove serije 6, na test smo dobili direktnog konkurenta također korejske ...