Vijesti

CineStar Slavonski Brod otvara se u veljači 2013. godine

Prema najavama danim prije nešto više od godinu dana sada je potvrđeno kako će Brođani napokon dobiti multipleks u svome gradu. CineStar Slavonski Brod postaje tako prvi…

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, otvorit će se 28. veljače u sklopu trgovačkog centra City Colosseum. CineStar Slavonski Brod bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 4 dvorane ukupnog kapaciteta 503 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

U ultimativnim CineStar eXtreme dvoranama slika se projicira iz najmodernijeg Barco DP2K-32B projektora, koji je zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu, na gigantsko platno premazano srebrom koje maksimizira količinu svjetla koje se reflektira nazad u publiku. U CineStar eXtreme  dvorane instaliran je najmoderniji JBL zvučni sustav na svijetu, a poseban raspored sjedala, uz kristalno jasnu sliku, omogućuje  gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilima budu dio istoga.  ”

U CineStaru Slavonski Brod  prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod  nazivom Spektakli u CineStaru.  Svi posjetitelji multipleksa CineStar Slavonski Brod imat će osiguran besplatan parking.

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar
osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima novi multipleks CineStar u City Colosseumu – CineStar Slavonski Brod – omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Slavonskog Broda, a  građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima – užitak gledanja filma s pet zvjezdica!

O tvrtci Blitz- CineStar:

Tvrtka Blitz-CineStar najveći je kinoprikazivač u regiji. Nastala je 2003. godine kao Joint Venture vodećeg hrvatskog filmskog distributera – tvrtke Blitz film i video distribucija – i CineStara, najvećeg njemačkog kino prikazivača (više od 100 multipleksa i 900 dvorana). Blitz film je ekskluzivni zastupnik najvećih filmskih studija Warner Bros. Pictures International, Paramount Pictures International,  Universal Pictures International 20th Century Fox i DreamWorks Animation, te nezavisnih kompanija i distributera kao što su LionsGate/Summit, Weinstein, Luc Besson’s Europa Corp, Exclusive Films, Morgan Creek International, Studio Canal, Lakeshore, Gaumont, Pathe International, Icon Films i mnogi drugi. Također, Blitz je i ekskluzivni video distributer kompanija Sony Pictures Home Entertainment, Paramount Home Entertainment Global, a division of Viacom Global, DreamWorks Animation Home Entertainment LLC i Dreamworks LLC.

Sa željom da izjednači kvalitetu kino ponude u regiji s kvalitetom ponude drugih razvijenih europskih zemalja, Blitz-CineStar 2003. godine otvara prvi multipleks: CineStar Zagreb (13 dvorana s 2.940 sjedala), nakon čega slijedi i otvorenje ukupno 11 multiplexa zaključno sa CineStarom Dubrovnik i Mostar koji su otvoreni ovog ljeta. Navedeni multipleksi čine CineStar lanac koji obuhvaća 79 dvorana ukupnog kapaciteta 13.867 sjedala i ostvaruje oko 4 milijuna posjetitelja godišnje. Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u idućih dvanaest mjeseci otvoriti još tri kina: multiplex u Slavonskom Brodu, multiplex s 11 dvorana u Splitu i multiplex u Vukovaru, te 2014. godine megaplex CineStar Planet u Beogradu.

Uz postojeće multiplekse koji uključuju i premimum kino formate kao što su IMAX i Gold Class,  CineStar će imati lanac od ukupno 15 multiplexa sa 115 dvorana i gotovo 20.000 sjedala što ga čini najvećim kino prikazivačem na tržištima bivše Jugoslavije.

Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brend: 2008., 2010. i 2011. CineStar dobiva titulu Superbrands. Godine 2009. CineStar brend potrošači izabiru među 30 najboljih brendova visokog potrošačkog povjerenja te nedavno pristiglo priznanje za 2011. Best Buy Award  kojim su hrvatski građani rangirali kina CineStar na prvo mjesto u kategoriji zabave s najboljim omjerom kvalitete i cijene! Blitz-CineStar prikazuje najnovije filmove vodećih svjetskih studija, te uvodi nove tehnologije i ponudu koja nudi održivu profitabilnost i rast.

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!