Vijesti

Besplatan popravak LG-evih televizora oštećenih u potresu

LG Electronics svoju poslovnu strategiju temelji na činjenici da svojim proizvodima, rješenjima i podrškom olakša život svojim korisnicima, a posebnu pažnju posvećuje sigurnosti njihova doma. Briga o dobrobiti zajednice u kojoj posluje LG-u je izuzetno važna pa se zato lokalna podružnica kompanije priključuje brojnim pojedincima i tvrtkama koji pomažu stanovnicima pogođenim nedavnim potresima u Hrvatskoj.

Nažalost, posljedice ove prirodne katastrofe osjećat će se još dugo, no u LG-u Hrvatska odlučili su odmah pružiti svoj solidarni doprinos u ublažavanju materijalne štete nastale korisnicima njihovih TV uređaja na širem području Petrinje, Siska i Gline.

Građani kojima je u potresu oštećen LG TV do 5 godina starosti, štetu mogu prijaviti ovlaštenom LG servisu. Oni će potom organizirati besplatan popravak.

Rok za prijavu za sve stanovnike uže pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije je kraj veljače 2021., dok ostali korisnici sa šire pogođenog područja te županije štetu na svom LG TV-u mogu prijaviti do 31. siječnja.

I nakon ove akcije, LG Hrvatska će nastavit pratiti situaciju, biti solidaran te dodatno pružati pomoć onima kojima je najpotrebnija.

POPIS OVLAŠENIH SERVISA I KONTAKT:

LG Hrvatska – služba za korisnike: 01 553 5554

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!