FilmoviKinoVijesti

Redatelj filma “Vrag nosi Pradu” donosi novu komediju s vrhunskom glumačkom ekipom

Hope-springs

David Frankel (Vrag nosi Pradu) snimio je komediju “Kako začiniti brak?” koja je u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u osvojila publiku i zaradila 19 milijuna dolara. U multipleksima CineStar i ostalim kinima od 30. kolovoza – definitivno valja pogledati veličanstvenu Meryl Streep i Tommy Lee Jonesa, u ulozi u dosad neviđenim ulogama.

Sinopsis

Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) odan su par, ali nakon nekoliko godina Kay želi začiniti život i ponovo se približiti svojem suprugu. Kad čuje za poznatog stručnjaka za parove (Steve Carell) u gradiću Great Hope Springs, pokuša uvjeriti svojeg skeptičnog supruga, roba rutine, da odlete na tjedan dana bračne terapije. Nagovoriti tvrdoglavog Arnolda na putovanje je već samo po sebi dovoljno teško – a pravi izazov čeka ih oboje kad pokušaju ponovo zapaliti iskru zbog koje su se uopće bili zaljubili.
Priča filma Začin za brak priča je o braku u kojem se izgubila ona posebna iskra.

Meryl Streep kaže: “Kay se želi iznova povezati sa svojim suprugom Arnoldom. Želi osjećati tu povezanost, intiman odnos s njime, želi osjetiti da je intimno zainteresiran za nju. Ali, pitate li Arnolda, mislim da on uopće ne vidi da postoji ikakav problem. Da ste ga pitali u kojoj je fazi njihov brak, vjerojatno bi rekao da nema pojma, valjda negdje u sredini.”

Jones o svojem liku kaže: “On jednostavno prihvaća sudbinu. Ne želi puno razmišljati o stanju vlastitog braka. Nije lik koji će se suprotstaviti onome što nazivamo status quo.”

Zvjezdani glumački par na velika platna donosi pričo o bračnom životu, ljubavi, strasti… priču koja će nas sve dobro nasmijati.

[youtube id=”YDjspsyPnZY” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Kaj si me pogodil !!! To su mi najbolje face svih vremena (“best ever”). Oboje mi nekako djeluju terapeutski. Kaj reći ? Perfektno !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!