FilmoviKinoPremijere

Savršen plan u kinima

Hladni prosinac donosi toplu ljubavnu priču i savršen način da od zimske hladnoće i zadimljenih kafića jednostavno pobjegnete i skrasite se u Cinestru, te pogledate novu romatičnu komediju.

Autori filmskih hitova Intouchables i Heartbreaker na velika platna donose neodoljivu romantičnu komediju „Un’ Plan Parfait”.

Koliko ljubavni život može biti kompliciran svi znamo, ali kako je to boriti se s prokletstvom… Diane Kruger lijepa ,mlada žena zaljubljena je u svog dečka s kojim uskoro ide pred oltar. Sreći ne bi bilo kraja da svim ženama u njenoj obitelji nije propao prvi brak, baš svim ženama… Diane ne želi riskirat, pa se upušta se u neobičnu avanturu kako bi se oženila za nepoznatog muškarca, razvela što prije i tako bila spremna podijeliti život sa svojim voljenim… Bio bi to savršen plan da žrtva nije dijabolični Jean-YvesBerthier (Dany Boon), urednik jednog turističkog vodiča, kojeg će pratiti od Kilimandžara do Moskve. Svadbeno putovanje u dobru, a pogotovo u zlu.

Savršen plan

No, kad je ljubav u pitanju ništa nije tako jednostavno…

Romantična priča koju ne smijete propustiti – u multiplksima CineStar i ostalim kinima od četvrtka, 6.12!

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!