Home » Filmovi » Prvi trailer za najnoviji film o Riddicku

Prvi trailer za najnoviji film o Riddicku

Riddick-rule-the-dark

Iz Universal Studiosa nam stiže prvi trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični triler Riddick. U glavnim ulogama se nalaze Vin Diesel, Karl Urban i Kate Sackhoff. Film će se pojaviti u kinima diljem SAD-a 6. rujna ove godine.

Riddick je posljednje poglavlje revolucionarne sage koja je počela 2000. godine znanstveno-fantastičnim filmom Pitch Black. U 2004. pojavile su se Riddickove kronike, koje ujedinjuju redatelja Davida Twohyja (A Perfect Getaway, The Fugitive) i glumca Vina Diesela (Brzi i žestoki, xXx). Diesel reprizira ulogu antijunaka Riddicka, opasnog, odbjeglog osuđenika kojeg traži svaki lovac na glave u galaksiji.

Sinopsis

Ozloglašeni Riddick je ostavljen da umre na spaljenom planetu bez života. Uskoro se nalazi u borbi protiv aliena predatora, smrtonosnijih od bilo kojeg ljudskog neprijatelja s kojim se dosad suočio. Kako bi se izvukao, Riddick alarmira lovce na glave koji se brzo spuštaju na planet u potrazi za Riddickom.

Brod koji prvi dolazi nosi novu, smrtonosniju i nasilniju vrstu lovaca na glave, dok je drugi brod predvođen čovjekom čija je potjera za Riddickom osobna. Sa protekom vremena i pojavom smrtonosne oluje na horizontu, lovci na glave ne žele napustiti planet bez Riddicka, njihovog plijena.

Izvor: Blu-ray

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

4 komentara

  1. Ovo jedva cekam…

  2. Obecavajuce!!

  3. izgleda bezveze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*