FilmoviVijesti

Sony se predbilježio za film Assassin Creed

Francuska izdavačka kuća za video igre UbiSoft odlučila je progurati svojih nekoliko ključnih igara prema filmovima. Tako je bilo za očekivati da će popularna igra Assassin’s Creed biti na vrhu liste potencijalnih filmova.

Prema časopisu Variety, UbiSoft je pri kraju sklapanja ugovora sa Sonyjem za snimanje filma na temelju ove popularne video igre, ali je pitanje kada će se to snimanje ostvariti.

Na kraju krajeva, Sony već snima filmove na temelju igara inFAMOUS i Uncharted, tako da je pitanje vremena kada će Assassin’s Creed dobiti zeleno svijetlo za konkretno snimanje.

Filmovi koji se temelje na video igrama postaju sve popularniji i vjerujemo da će Assassin’s Creed još pridonijeti toj popularnosti.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!