FilmoviKinoPremijere

Savršen plan u kinima

Hladni prosinac donosi toplu ljubavnu priču i savršen način da od zimske hladnoće i zadimljenih kafića jednostavno pobjegnete i skrasite se u Cinestru, te pogledate novu romatičnu komediju.

Autori filmskih hitova Intouchables i Heartbreaker na velika platna donose neodoljivu romantičnu komediju „Un’ Plan Parfait”.

Koliko ljubavni život može biti kompliciran svi znamo, ali kako je to boriti se s prokletstvom… Diane Kruger lijepa ,mlada žena zaljubljena je u svog dečka s kojim uskoro ide pred oltar. Sreći ne bi bilo kraja da svim ženama u njenoj obitelji nije propao prvi brak, baš svim ženama… Diane ne želi riskirat, pa se upušta se u neobičnu avanturu kako bi se oženila za nepoznatog muškarca, razvela što prije i tako bila spremna podijeliti život sa svojim voljenim… Bio bi to savršen plan da žrtva nije dijabolični Jean-YvesBerthier (Dany Boon), urednik jednog turističkog vodiča, kojeg će pratiti od Kilimandžara do Moskve. Svadbeno putovanje u dobru, a pogotovo u zlu.

Savršen plan

No, kad je ljubav u pitanju ništa nije tako jednostavno…

Romantična priča koju ne smijete propustiti – u multiplksima CineStar i ostalim kinima od četvrtka, 6.12!

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!