Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Onkyo najavio Android aplikaciju za upravljanje svojim pojačalima

Onkyo najavio Android aplikaciju za upravljanje svojim pojačalima


Onkyo, japanska kompanija koja se od 1946. godine bavi audio opremom (iste godine je osnovan Tokyo Telecomunication Engineering Company, današnji Sony), najavila je izlazak službene aplikacije za upravljanje nad svojim pojačalima putem Android-baziranih mobilnih telefona. Osim mogućnosti reprodukcije glazbe pohranjene na mobilnom telefonu, korisnici će moći pretraživati sadržaje u lokalnoj mreži, kontrolirati ton i glasnoću, odabrati ulaz i kontrolirati individualne zone u multi-room sustavima. Aplikacije će biti besplatna putem Android Marketa, a biti će kompatibilna sa svim mrežnim A/V pojačalima koji su se pojavili 2011. godine.

Izvor: Onkyo PR


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. to je logički,kad pojeftine ti tkzv. pametni telefoni vjerovatno ae ih svi hi-fi proizvo?ači koristiti kao alternativne daljinske

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*