3DBlu-ray izdanjaFilmoviKinoVijesti

Blitz kino katalog i Blu-ray filmovi za razdoblje od srpnja do rujna 2012.

Blitz-kino-katalog-ljeto-2012

Blitz donosi kino katalog i popis Blu-ray filmova za vruće ljetne dane, gdje vas očekuju Plaćenici 2, Vitez Tame: Povratak, Bourneovo naslijeđe, Ledeno doba 4 itd.

Blitz kino katalog srpanj – rujan 2012

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

11 komentara

 1. Ne znam od kud ti ovaj glupi popis filmova na Blu-rayu, kad su svi već izašli i u prodaji, a daj ti bolje njih pitaj zašto nema Nemoguća misija: Protokol Duh i Djevojka sa zmajevom tetovažom još nigdje u prodaji, a trebalo je biti već odavno. Pa javi nešto.

 2. Potpisuju novi ugovor s paramountom ali ga ne žele potpisati po dosadašnjim uvijetima. Dok se ne potpiše novi ugovor nema filmova…

 3. Ma ima tih filmova u videoteki, ali nema za kupiti, je li imaju poseban protokol za nabavu Blu-raya ili što? A Djevojka sa zmajevom tetovažom je Sony, a ne Paramount.

  1. Ne mijenja na stvari. Ugovor se radi za maloprodaju kao i za videoteke. Blitz želi povoljnije uvjete za maloprodaju i to je to… Dok se ne potpiše novi ugovor filmova neće biti u maloprodaji..

 4. Onda su jako ozbiljna tvrtka, oni trebaju služiti javnosti. Da nismo tako malo tržište i bolje razvijeni, e to bi bila druga priča.

  1. Dvadeset godina radim s tom firmom. Još uvijek pamtim njihov prvi katalog. Znam kako dišu, kako se ponašaju i kako su bezobzirni na sve oko sebe…
   No, izgleda da je to formula uspjeha… dobro, ima tu još nekih detalja vezanih uz uspjeh ali nema smisla sada o tome…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!