Home » Vijesti » 3D » Blitz kino katalog i Blu-ray filmovi za razdoblje od srpnja do rujna 2012.

Blitz kino katalog i Blu-ray filmovi za razdoblje od srpnja do rujna 2012.

Blitz-kino-katalog-ljeto-2012

Blitz donosi kino katalog i popis Blu-ray filmova za vruće ljetne dane, gdje vas očekuju Plaćenici 2, Vitez Tame: Povratak, Bourneovo naslijeđe, Ledeno doba 4 itd.

Blitz kino katalog srpanj – rujan 2012

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

11 komentara

 1. Ne znam od kud ti ovaj glupi popis filmova na Blu-rayu, kad su svi već izašli i u prodaji, a daj ti bolje njih pitaj zašto nema Nemoguća misija: Protokol Duh i Djevojka sa zmajevom tetovažom još nigdje u prodaji, a trebalo je biti već odavno. Pa javi nešto.

 2. Potpisuju novi ugovor s paramountom ali ga ne žele potpisati po dosadašnjim uvijetima. Dok se ne potpiše novi ugovor nema filmova…

 3. Ma ima tih filmova u videoteki, ali nema za kupiti, je li imaju poseban protokol za nabavu Blu-raya ili što? A Djevojka sa zmajevom tetovažom je Sony, a ne Paramount.

  • Ne mijenja na stvari. Ugovor se radi za maloprodaju kao i za videoteke. Blitz želi povoljnije uvjete za maloprodaju i to je to… Dok se ne potpiše novi ugovor filmova neće biti u maloprodaji..

 4. U pravu ste Master, popis Blu-raya je iz 2011. tako da smo ga maknuli. Poslali smo upit u Blitz vezano za ove filmove, pa ćemo vidjeti.

 5. I Igor, što vam je Blitz odgovorio, baš me zanima.

 6. Onda su jako ozbiljna tvrtka, oni trebaju služiti javnosti. Da nismo tako malo tržište i bolje razvijeni, e to bi bila druga priča.

  • Dvadeset godina radim s tom firmom. Još uvijek pamtim njihov prvi katalog. Znam kako dišu, kako se ponašaju i kako su bezobzirni na sve oko sebe…
   No, izgleda da je to formula uspjeha… dobro, ima tu još nekih detalja vezanih uz uspjeh ali nema smisla sada o tome…

 7. Evo odgovora :)! Kažu da su Blu-ray izdanja filmova Nemoguća misija i Djevojka sa zmajevom tetovažom u prodaji za 189 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*