FilmoviKinoVijesti

Filmski hit “Koko i duhovi” pogledala jubilarna 25-tisućita gledateljica [Continental Film]

Hrvatski filmski hit “Koko i duhovi” pogledaja je jubilarna 25-tisućita gledateljica. Lamija Majdak, 14-godišnjakinja iz Zagreba kupivši kartu u zagrebačkom kinu Movieplex u subotu poslijepodne postala je jubilarna 25-tisućita gledateljica ovog domaćeg hita.

Tom prilikom, kao proslavu jubileja, nagrađena je Movieplex Bonus Card karticom s 10 besplatnih kino ulaznica te paketom od 10 DVD-ova u izdanju Continental filma. Svečana primopredaja održana je u predvorju kina Movieplex par minuta prije početka ove jubilarne projekcije.

Inače, film „Koko i duhovi“ krenuo je u redovnu kino distribuciju 6. listopada, a do danas ga je – u manje od 20 dana – vidjelo 26.826 gledatelja što predstavlja fantastičan rezultat kad je u pitanju domaći film.

Podsjetimo, film “Koko i duhovi” snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom. Režirao ga je Daniel Kušan, a glavne uloge su ostvarili Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin i mnogi drugi. Film je ove godine premijerno prikazan na filmskom festivalu u Puli gdje ga je publika proglasila najboljim filmom festivala.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!