Audio-video uređajiVijesti

Pioneer Kuro plazme u bijeloj i bež boji

Pioneer je službeno objavio da će se na tržištu u ograničenim količinama naći dvije Kuro plazme koje odudaraju od dosadašnje “crni panel – crni okvir” politike – stiže model s bijelim, te jedan s bež okvirom. Bež model nosi oznaku KRP-500ABG, dok bijeli ćete pronaći pod oznakom KRP-500AW. Najavljena cijena za po modelu iznosi 4,499 eura, a modeli će se pojaviti u ograničenim količinama, dakle razlog više da ne čekate Božić nego već sada krenete u potragu za jednim takvim modelom. Inače, radi se o 50-inčnim plazmama fullHD razlučivosti i izuzetno vjerne crne boje, na razini ostalih Kuro plazmi nove generacije. Galeriju slika možete pogledati na stranici EngadgetHD.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!