Tutorijali/uputeVijestiVodiči

Kalibracija televizora – osnovni pojmovi vezani za kalibraciju objašnjeni u novom članku

kalibracija-osnove

Jedno je sigurno, moderni televizori nude veliki broj opcija za podešavanje, a u izostanku kvalitetnih uputa što i kako podesiti da bi slika doista bila bolja, HDtelevizija je odlučila započeti s objavom članaka u kojima će približiti ovu materiju na razumljiv način. Prvi objavljen članak opisuje osnovne pojmove koje susrećemo u izbornicima modernih televizora, te je tako oblikovan da bude referenca za sve edukativne materijale koje ćemo u narednom periodu objavljivati na tu temu.

Članak: HDTV i 3DTV kalibracija: osnovni pojmovi >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Sa svim prilozima i pokretnim stvarima na stranici mi ESET NOD32 prikazuje trojance i briše lokalne file-ove i stavlja u karantenu, i to samo na vašoj stranici od jučer, molim vas provjerite to.

    1. Poštovani, upoznati smo s problemom i radimo na njegovom otklanjanju. Inficirane datoteke su vea popravljene i poduzete su daljnje mjere.

  2. Super, konačno je čista stranica, prije 3 dana ih je bilo samo manje, ali sad ste riješili viruse. Samo da se ne ponovi, sve super. Jer neki ljudi nemaju dobre antivirusne, pa se kompjutor zajebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!