Home » Vodiči » Tutorijali/upute » Kalibracija televizora – osnovni pojmovi vezani za kalibraciju objašnjeni u novom članku

Kalibracija televizora – osnovni pojmovi vezani za kalibraciju objašnjeni u novom članku

kalibracija-osnove

Jedno je sigurno, moderni televizori nude veliki broj opcija za podešavanje, a u izostanku kvalitetnih uputa što i kako podesiti da bi slika doista bila bolja, HDtelevizija je odlučila započeti s objavom članaka u kojima će približiti ovu materiju na razumljiv način. Prvi objavljen članak opisuje osnovne pojmove koje susrećemo u izbornicima modernih televizora, te je tako oblikovan da bude referenca za sve edukativne materijale koje ćemo u narednom periodu objavljivati na tu temu.

Članak: HDTV i 3DTV kalibracija: osnovni pojmovi >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

  1. Sa svim prilozima i pokretnim stvarima na stranici mi ESET NOD32 prikazuje trojance i briše lokalne file-ove i stavlja u karantenu, i to samo na vašoj stranici od jučer, molim vas provjerite to.

    • Poštovani, upoznati smo s problemom i radimo na njegovom otklanjanju. Inficirane datoteke su vea popravljene i poduzete su daljnje mjere.

  2. Trebate i očistiti detaljno kompjuter onoga koji je to sve proširio.

  3. nije od jučer. vea četiri dana nisam mogao pristupiti stranici, samo forumu. sada je izgleda sve u redu.

  4. Još ste puni trojanaca, samo imate loš antivirusni, formatirajte disk.

  5. Poštovanje tko i za koliko radi kalibraciju U Zagrebu na LG LED 42LW 5500 hvala na odgovoru pozz Boris

  6. Super, konačno je čista stranica, prije 3 dana ih je bilo samo manje, ali sad ste riješili viruse. Samo da se ne ponovi, sve super. Jer neki ljudi nemaju dobre antivirusne, pa se kompjutor zajebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*