Naslovnica » Vijesti » Audio-video uređaji » Pioneer otkriva ultimativni Blu-ray Player

Pioneer otkriva ultimativni Blu-ray Player


Pioneer je ponosno najavio svoj novi Blu-ray player oznake BDP-09FD za kojega tvrdi da će bez problema zasjeniti PlayStation 3 konzolu. Odvažna izjava, no unatoč svemu najavljena cijena od 2200 dolara mnoge će odmah odvratiti od ovog uređaja iako proizvođač najavljuje najbolju kvalitetu Blu-ray, DVD i CD reprodukcije od svih do danas dostupnih uređaja na tržištu. BDP-09FD je dio Pioneer-ove Elite serije, a kod koje se koriste samo najbolje komponente za vrhunsku kvalitetu reprodukcije. Podrška za HD audio codece je tu, a uređaje će također posjedovati i 16-bitni video procesor. Kućište je izrađeno iz kombinacije aluminija i čelika, a za precizno čitanje medija dodatno su zadužene nogice s antivibracijskim materijalom. Pioneer također preporuča korištenje analognih umjesto HDMI priključaka iz razloga što svaki posjeduje svoj DAC. Ipak, za ljubitelje digitalnog, tu su dva HDMI priključka za svaki slučaj.

Izvor: Blu-ray.com


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Ako se ne varam to je američki model a europski ae biti BDP-LX91 ….

  2. Hvala na informaciji, movie. BDP-LX91 je najavljen još u srpnju, no kako smo tada bili na zasluženom odmoru nismo to medijski pokrili…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*