Home » Digitalna televizija » Digitalna televizija u Hrvatskoj » B.net » Nova usluga “B.net TV za van” sada omogućuje gledanje TV programa preko PC ili MaC računala

Nova usluga “B.net TV za van” sada omogućuje gledanje TV programa preko PC ili MaC računala

B.net-TV-za-van

Od listopada prošle godine svim korisnicima B.neta dostupna je usluga “B.net TV za van” koja omogućuje praćenje televizijskih programa na mobilnim uređajima – iPhoneu, iPadu/Podu, te telefonima i tabletima s operacijskim sustavom Android – a od 1. ožujka ona se može koristiti na PC i Mac računalima putem web preglednika.

Isto tako, broj programa je povećan s ranijih 14 na sadašnjih 16, pa su putem usluge “B.net TV za van” sada dostupni HTV 1, HTV 2, RTL, RTL 2, 24 sata TV, Al Jazeera Balkans, Sport Klub, Eurosport, Eurosport 2, OK Bambino, CMC, Narodna TV, MTV, MTV Music, Fashion TV i Viasat History. Svih 16 programa je moguće pratiti uživo.

Od početka ovog mjeseca usluga “B.net TV za van” nalazi se u komercijalnom radu nakon što su je proteklih nekoliko mjeseci korisnici mogli isprobati posve besplatno. Mjesečna naknada iznosi 24,39 kn za postojeće korisnike TV usluge B.neta, odnosno 48,78 kn za korisnike ostalih usluga koji nemaju aktiviranu uslugu televizije, ali već koriste neku drugu B.netovu uslugu. U okviru osnovne naknade usluga omogućava korištenje 2 uređaja, uz istovremenu reprodukciju na jednom, dok korisnici koji žele aktivirati dva dodatna uređaja mogu to učiniti uz aktivaciju od 30,48 kn.

Izvor: B.net PR

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*