B.netDigitalna televizijaVijesti

Nova usluga “B.net TV za van” sada omogućuje gledanje TV programa preko PC ili MaC računala

B.net-TV-za-van

Od listopada prošle godine svim korisnicima B.neta dostupna je usluga “B.net TV za van” koja omogućuje praćenje televizijskih programa na mobilnim uređajima – iPhoneu, iPadu/Podu, te telefonima i tabletima s operacijskim sustavom Android – a od 1. ožujka ona se može koristiti na PC i Mac računalima putem web preglednika.

Isto tako, broj programa je povećan s ranijih 14 na sadašnjih 16, pa su putem usluge “B.net TV za van” sada dostupni HTV 1, HTV 2, RTL, RTL 2, 24 sata TV, Al Jazeera Balkans, Sport Klub, Eurosport, Eurosport 2, OK Bambino, CMC, Narodna TV, MTV, MTV Music, Fashion TV i Viasat History. Svih 16 programa je moguće pratiti uživo.

Od početka ovog mjeseca usluga “B.net TV za van” nalazi se u komercijalnom radu nakon što su je proteklih nekoliko mjeseci korisnici mogli isprobati posve besplatno. Mjesečna naknada iznosi 24,39 kn za postojeće korisnike TV usluge B.neta, odnosno 48,78 kn za korisnike ostalih usluga koji nemaju aktiviranu uslugu televizije, ali već koriste neku drugu B.netovu uslugu. U okviru osnovne naknade usluga omogućava korištenje 2 uređaja, uz istovremenu reprodukciju na jednom, dok korisnici koji žele aktivirati dva dodatna uređaja mogu to učiniti uz aktivaciju od 30,48 kn.

Izvor: B.net PR

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!