Audio-video uređajiVijesti

Pioneer otkriva ultimativni Blu-ray Player

Pioneer je ponosno najavio svoj novi Blu-ray player oznake BDP-09FD za kojega tvrdi da će bez problema zasjeniti PlayStation 3 konzolu. Odvažna izjava, no unatoč svemu najavljena cijena od 2200 dolara mnoge će odmah odvratiti od ovog uređaja iako proizvođač najavljuje najbolju kvalitetu Blu-ray, DVD i CD reprodukcije od svih do danas dostupnih uređaja na tržištu. BDP-09FD je dio Pioneer-ove Elite serije, a kod koje se koriste samo najbolje komponente za vrhunsku kvalitetu reprodukcije. Podrška za HD audio codece je tu, a uređaje će također posjedovati i 16-bitni video procesor. Kućište je izrađeno iz kombinacije aluminija i čelika, a za precizno čitanje medija dodatno su zadužene nogice s antivibracijskim materijalom. Pioneer također preporuča korištenje analognih umjesto HDMI priključaka iz razloga što svaki posjeduje svoj DAC. Ipak, za ljubitelje digitalnog, tu su dva HDMI priključka za svaki slučaj.

Izvor: Blu-ray.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!