Naslovnica » Programi i igre » Programi » Eurosport pokreće međunarodni HD kanal

Eurosport pokreće međunarodni HD kanal


Eurosport logoDobra vijest za ljubitelje sporta: najveći paneuropski sportski kanal Eurosport uskoro će pokrenuti svoj međunarodni HDTV kanal. Planirani datum starta Eurosporta HD je 25. svibnja 2008. godine, neposredno prije starta francuskog Grand Slam turnira u tenisa Roland Garrosa.


HD kanal Eurosporta biti će izravni simulcast postojećeg međunarodnog kanala, no pokrivat će i Tour de France i ovogodišnje Olimpijske Igre u Pekingu. Istodobno kada pokrene HD kanal, Eurosport će migrirati iz 4:3 formata slike u sve popularniji 16:9 format slike. Ostatak pročitajte na SateliTV.net

16:9 format slike je jasan odabir s obzirom na to da su gotovo svi modeli kojima se danas najviše trži upravo u tom formatu. Što se HD rezolucije tiče, što mislite koji će format odabrati?


O Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Jedan komentar

  1. Pa imaju li izbora – 1080i…

    Nadam se da ce ga T-Com ukljuciti u MaxTV HD ponudu kada najzad krenu…nekako njusim da ce MaxTV HD krenuti zajedno sa Eurosportom HD 25. svibnja…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Označena polja su nužna *

*