Programi

Eurosport pokreće međunarodni HD kanal

Eurosport logoDobra vijest za ljubitelje sporta: najveći paneuropski sportski kanal Eurosport uskoro će pokrenuti svoj međunarodni HDTV kanal. Planirani datum starta Eurosporta HD je 25. svibnja 2008. godine, neposredno prije starta francuskog Grand Slam turnira u tenisa Roland Garrosa.


HD kanal Eurosporta biti će izravni simulcast postojećeg međunarodnog kanala, no pokrivat će i Tour de France i ovogodišnje Olimpijske Igre u Pekingu. Istodobno kada pokrene HD kanal, Eurosport će migrirati iz 4:3 formata slike u sve popularniji 16:9 format slike. Ostatak pročitajte na SateliTV.net

16:9 format slike je jasan odabir s obzirom na to da su gotovo svi modeli kojima se danas najviše trži upravo u tom formatu. Što se HD rezolucije tiče, što mislite koji će format odabrati?

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Pa imaju li izbora – 1080i…

    Nadam se da ce ga T-Com ukljuciti u MaxTV HD ponudu kada najzad krenu…nekako njusim da ce MaxTV HD krenuti zajedno sa Eurosportom HD 25. svibnja…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!