ProgramiProgrami i igre

Probijena zaštita Blu-ray diskova!

AnyDVD HD

Krajem prošle godine su dečki i cure iz softverske kompanije SlySoft ponosno izjavili da je BD+ DRM zaštita na Blu-ray medijima probijena, a sada, na kraju rata formata su najavili da će njihov AnyDVD HD u verziji 6.4.0.0 omogućiti prekodiranje zaštićenih sadržaja u nezaštićeni oblik, te njihovo snimanje na prazne medije i reprodukciju u standardnim Blu-ray uređajima.

Kako tvrde, softver će omogućiti probijanje zaštita i na najnovijim filmovima, te njihovo kopiranje za kućnu upotrebu, naravno. Što se same BD+ zaštite tiče, SlySoft tvrdi da ona još uvijek nije u potpunosti iskorištena, no čak i ako se u narednim mjesecima pojave diskovi sa sofisticiranijom zaštitom, vjeruju da neće imati problema u njenom skidanju.

Izvor: HDTVInfoBlog

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Pa vec su trackeri puni BR materijala…sve ono sto se nije dalo skinuti na hard disc sada je dostupno…long live slysoft .

  2. Zna li itko kako mogu ili što moram uainiti da mogu gledati DVD iz SAD-a na kod nas kupljenom ure?aju blu-ray sharp bd-hp20

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!