Home » Programi i igre » Programi » Probijena zaštita Blu-ray diskova!

Probijena zaštita Blu-ray diskova!

AnyDVD HD

Krajem prošle godine su dečki i cure iz softverske kompanije SlySoft ponosno izjavili da je BD+ DRM zaštita na Blu-ray medijima probijena, a sada, na kraju rata formata su najavili da će njihov AnyDVD HD u verziji 6.4.0.0 omogućiti prekodiranje zaštićenih sadržaja u nezaštićeni oblik, te njihovo snimanje na prazne medije i reprodukciju u standardnim Blu-ray uređajima.

Kako tvrde, softver će omogućiti probijanje zaštita i na najnovijim filmovima, te njihovo kopiranje za kućnu upotrebu, naravno. Što se same BD+ zaštite tiče, SlySoft tvrdi da ona još uvijek nije u potpunosti iskorištena, no čak i ako se u narednim mjesecima pojave diskovi sa sofisticiranijom zaštitom, vjeruju da neće imati problema u njenom skidanju.

Izvor: HDTVInfoBlog

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Stara vijest :D:D:D
    AnyDVD History

    6.4.0.0 2008 03 19

  2. Pa vec su trackeri puni BR materijala…sve ono sto se nije dalo skinuti na hard disc sada je dostupno…long live slysoft .

  3. ja sam se vea nakrca BR ripova,bit če toga sve više

  4. Zna li itko kako mogu ili što moram uainiti da mogu gledati DVD iz SAD-a na kod nas kupljenom ure?aju blu-ray sharp bd-hp20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*