Programi

Eurosport pokreće međunarodni HD kanal

Eurosport logoDobra vijest za ljubitelje sporta: najveći paneuropski sportski kanal Eurosport uskoro će pokrenuti svoj međunarodni HDTV kanal. Planirani datum starta Eurosporta HD je 25. svibnja 2008. godine, neposredno prije starta francuskog Grand Slam turnira u tenisa Roland Garrosa.


HD kanal Eurosporta biti će izravni simulcast postojećeg međunarodnog kanala, no pokrivat će i Tour de France i ovogodišnje Olimpijske Igre u Pekingu. Istodobno kada pokrene HD kanal, Eurosport će migrirati iz 4:3 formata slike u sve popularniji 16:9 format slike. Ostatak pročitajte na SateliTV.net

16:9 format slike je jasan odabir s obzirom na to da su gotovo svi modeli kojima se danas najviše trži upravo u tom formatu. Što se HD rezolucije tiče, što mislite koji će format odabrati?

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Pa imaju li izbora – 1080i…

    Nadam se da ce ga T-Com ukljuciti u MaxTV HD ponudu kada najzad krenu…nekako njusim da ce MaxTV HD krenuti zajedno sa Eurosportom HD 25. svibnja…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!