FilmoviUHD Blu-ray izdanjaVijesti

Mad Max, Chernobyl i V for Vendetta stižu na Ultra HD Blu-ray

mad_max_vendetta_chernobyl_4kDo kraja godine stižu nam tri uzbudljiva izdanja na Ultra HD Blu-ray mediju – O za Osvetu (V for Vendetta)  je najavljen za 3. studeni, Pobješnjeli Max (Mad Max) za 24. studeni, a iznimno uspješna mini serija Černobil (Chernobyl) za 1. prosinac.

Pobješnjeli Max će biti dostupan u Dolby Vision formatu, te u 5.1 i 2.0 audio formatima. Ponovni sken originalnog negativa filma O za Osvetu mnogo obećava što se poboljšanja kvalitete slike tiče u odnosu na standardni Blu-ray, a tu je i HDR10 podrška i Dolby Atmos zvuk. Černobil će također ponuditi HDR10 sliku, uz DTS-HD Master Audio 5.1 format.

Izvor: Blu-ray.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!