Home » Vijesti » 3D » Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za zadnji tjedan mjeseca lipnja, Continental Film pripremio nam je par novih Blu-ray 3D/DVD poslastica: urnebesnu komediju “Gulliverova putovanja” (Rob Letterman), nezaboravan treći nastavak komedije “Kuća debele mame 3; Big Mommas” (John Whitesell) te humoristično-glazbeni serijal “Glee“ (Ian Brennan, Ryan Murphy, Brad Falchuk). Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

[youtube id=”J-wXbyEQ5TM” w=”600″ h=”337″]


GULLIVEROVA PUTOVANJA (DVD, Blu-ray i Blu-ray 3D izdanje)

Redatelj: Rob Letterman

Glasovi: Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet

Jack Black (Kung Fu Panda, School of Rock) je veći i od samog života u ovoj epskoj avanturističnoj komediji, nastaloj prema klasičnoj priči. Kada se nakon brodoloma raznosač pošte Gulliver (Black) nađe na otoku naseljenom sićušnim ljudima Liliputancima, pretvara se u diva – veličinom, ali i vlastitim egom. Gulliverove priče i junačka djela osvoje srca malenih Lilliputianaca, ali kad dovede svoje novootkrivene prijatelje u opasnost, Gulliver mora pronaći način da se iskupi. Nakon svega, Guliver zapravo treba naučiti da je važno samo koliko si “velik” iznutra.

[youtube id=”o4rdlG6odfk” w=”600″ h=”337″]


DEBELA MAMA: KAKAV OTAC, TAKAV SIN (Blu-ray izdanje)

Redatelj: John Whitesell

Uloge: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas

U trećem nastavku urnebesno smiješnog serijala „Kuća debele mame“, FBI agent Malcolm Turner zajedno će se sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom prerušiti kako bi upali u umjetničku školu za djevojke gdje moraju pronaći misterioznog ubojicu zločina kojem je Trent svjedočio, prije nego isti pronađe njih. Režiser John Whitesell i glumačka zvijezda Martin Lawrence nakon drugog nastavka ponovo udružuju snage kako bi gledateljima prikazali dosad neviđene komične situacije…

[youtube id=”sefQqCMusJI” w=”600″ h=”337″]


GLEE—Kompletna prva sezona (DVD izdanje)

Kreatori: Ian Brennan, Ryan Murphy, Brad Falchuk

Uloge: Dianna Agron, Chris Colfer, Jane Lynch, Lea Michele, Cory Monteith

Pridružite se klubu i dovedite zabavu u vlastiti dom s Glee karaokama i Glee Jukeboxom – dostupnim samo na DVD-u! Talentirana grupa mladih, neprihvaćenih mladića i djevojaka pretvara se u pravu senzaciju uz pomoć odanog učitelja. Kroz smijeh, suze, uvrnuti humor i nezaboravnu glazbu naučit će slijediti svoja srca i pronaći put prema vlastitim snovima.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Zašto Continental više ne distribuira od Universala dvd i blu-ray filmove?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

vivax_32le74sm_tv_header

Vivax Imago 32LE74SM Android LED LCD TV – recenzija

Na test smo dobili po prvi put Vivaxov televizor sastavljen u Republici Hrvatskoj, 82 cm ...

2016-predictions-hdtv

Televizori i A/V oprema u 2016-oj – što očekujemo?

Dragi naši čitatelji, želimo vam sretnu Novu godinu! Nadamo se da će biti bolja od ...