Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslov na Blu-ray/DVD mediju [Continental Film]

Alvin-i-Vjeverice

Continental nam donosi jedno, ali vrijedno Blu-ray/DVD izdanje. Radi se o animiranoj komediji Alvin i vjeverice 3..

Alvin i vjeverice 3 (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: Mike Mitchell
Uloge: Jason Lee, David Cross, Jenny Slate, Justin Long

Obožavatelji Alvina, pozdrav! Dobro došli na plimni val vesele glazbe i nezaboravne zabave za cijelu obitelj u ovoj priči o Alvinu i vjevericama koji se vraćaju u svojoj najvećoj avanturi do sada! Tijekom odmora na luksuznom brodu za krstarenje, Alvin, Simon, Theodore i Chipettes ne mogu odoljeti zaljuljati brod uz pomoć svoje jedinstvene nestašnosti. Ali nakon što stvari postanu zbilja ozbiljne oni će završiti na udaljenom pustom otoku – za kojeg će uskoro saznati da to novo tropsko igralište ipak nije toliko pusto koliko se čini na prvi pogled…

[youtube id=”ZeqYxxD3tF4″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!