Audio-video uređajiLifestyle televizoriVijesti

Samsung The Serif i The Frame televizori u prodaji u Hrvatskoj

The-Serif_The-Frame

Tjedan dana nakon početka prodaje Samsungovih UHD 4K i 8K televizora za 2020. godinu, kompanija je najavila dostupnost modela iz Lifestyle segmenta – The Serif i The Frame. The Serif će u Hrvatskoj biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a The Frame u širokom rasponu dijagonala od 32 pa do 75 inča.

Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Za razliku od The Frame modela, a koji je na naše tržište stigao krajem prošle godine, ovo će biti premijera The Serif modela u Hrvatskoj i to u dvije boje – nebesko-bijeloj i nebesko-plavoj. Samsung je za The Serif dobio iF nagradu za inovativni dizajn, što je jedno od najprestižnijih priznanja u ovom području na međunarodnoj razini. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog kuta pa se po potrebi može pomicati u prostoru. Također, karakterizira ga i metalno postolje koje se može odvojiti pa korisnici mogu odabrati hoće li televizor biti samostojeći odnosno biti postavljen na policu ili ormar.

Samsung je ovom modelu dodao opcije povezivanja NFC i AirPlay2 pa tako korisnici mogu slušati glazbu sa svojih telefona na televizoru i bez kabela. Da biste uživali u moćnom zvuku na Serif TV-u, sve što trebate je aktivirati NFC aplikaciju na svom pametnom telefonu i smjestiti je na televizor, a uređaji će se samostalno povezati. Uz to, AirPlay2 opcija omogućuje jednostavno povezivanje s Apple uređajima, koristeći prikladne značajke, kao što je zrcaljenje zaslona.

Uz Serif TV, ovogodišnji Lifestyle model uključuje i The Frame, koji je na domaćem tržištu premijerno prikazan prošle godine. Ovaj neobični uređaj pretvara bilo koji dom u galeriju zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po vašem izboru, kao i posebnom načinu rada koji omogućuje prikaz umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung trgovine kada je televizor isključen. Kako bi svaki dom bio uredan, The Frame sadrži samo jednu tanku, neprimjetnu žicu koja istovremeno povezuje sve uređaje s televizorom pomoću One Connect Box uređaja.

Oba modela će koristiti Quantum Dot tehnologiju za prikaz širokog raspona boja, kao i AI Upscaling koji na temelju umjetne inteligencije poboljšava oštrinu prikaza sadržaja nižih rezolucija.

The Serif će u Hrvatskoj biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a preporučena maloprodajna cijena je od 7.799 kuna. The Frame će u 2020. godini, uz postojeće veličine od 43, 55 i 65 inča, umjesto u dijagonali od 49 inča biti dostupan u dijagonali od 50 inča, kao i u dijagonalama od 32 i 75 inča. Na svim modelima od 43 inča nadalje, AI upscaling podiže sliku na 4K razlučivosti. Početna preporučena maloprodajna cijena iznosi 4.099 kuna.

The-Serif_2
Jedinstveno dizajniran Samsung The Serif televizor

Više o Samsung televizorima možete doznati na službenoj stranici, a aktualne cijene možete provjeriti na nabava.net.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!