3DBlu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Disney najavljuje 15 3D Blu-ray filmova ove godine

Lion King 3d

The Walt Disney Company je za ovu godinu najavio 15 Blu-ray 3D filmova, ukljućujući niz animiranih klasika poput Kralja Lavova, no i novih ostvarenja poput Trona: Nasljedstvo ili Vrlo Zapetljane Priče. Disney je oduvijek pratio trendove i raspolagao s dovoljno resursa kako bi svojim filmovima osigurao najbolji tretman, a 3D je definitivno vrlo aktualna tehnologija. Od ostalih naslova tu su Ljepotica i Zvijer, Burtonova Noćna Mora prije Božića, Meet the Robinsons, Chicken Little, Bolt i G-Force. Ne sumnjamo da će Disney odraditi dobar posao s 3D konverzijom kod starijih naslova, a dolazak istih će zasigurno biti argument više za kupnju 3D televizora i opreme. [HDTVtest]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!